Kırşehir'de Kar Sevinci

YAŞAM 18.01.2022 - 14:03, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'de Kar Sevinci

Kırşehir'de öğlen saatlerinde aniden bastıran kar kenti beyaza bürüdü.

Günlerdir beklenen kar Kırşehir kent merkezine yağdı.Kar yağışı ile birlikte kent merkezi beyaza büründü.Kırşehir Valiliği yoğun kar yağışı nedeniyle eğitime 1 gün süreyle ara verildiğini duyurdu.     Kırşehir Belediyesi'ne bağlı ekipler kar temizleme ve yol tuzlama çalışmaları yaparken kayganlaşan yollar nedeniyle sürücüler zor anlar yaşadı.Kar yağışına en çok sevinenler ise çocuklar ve çiftçiler oldu.     Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu sosyal medya hesabından , ''Nihayet yeraltı sularımızın güvencesi olan, çiftçilerimizin de uzun zamandır bekledikleri kar yağışı Kırşehir'de başladı ve etkisini arttırarak devam ediyor.'' paylaşımında bulundu.     Kar yağışı nedeniyle okulların tatil edilmesi ile birlikte çocuklar sokaklarda kar topu oynadı ve karın doyasıya keyfini çıkardı.      
Kırşehir'de öğlen saatlerinde aniden bastıran kar kenti beyaza bürüdü.

Günlerdir beklenen kar Kırşehir kent merkezine yağdı.Kar yağışı ile birlikte kent merkezi beyaza büründü.Kırşehir Valiliği yoğun kar yağışı nedeniyle eğitime 1 gün süreyle ara verildiğini duyurdu.

 

 

Kırşehir Belediyesi'ne bağlı ekipler kar temizleme ve yol tuzlama çalışmaları yaparken kayganlaşan yollar nedeniyle sürücüler zor anlar yaşadı.Kar yağışına en çok sevinenler ise çocuklar ve çiftçiler oldu.

 

 

Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu sosyal medya hesabından , ''Nihayet yeraltı sularımızın güvencesi olan, çiftçilerimizin de uzun zamandır bekledikleri kar yağışı Kırşehir'de başladı ve etkisini arttırarak devam ediyor.'' paylaşımında bulundu.

 

 

Kar yağışı nedeniyle okulların tatil edilmesi ile birlikte çocuklar sokaklarda kar topu oynadı ve karın doyasıya keyfini çıkardı.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.