2 Milyon TL'lik Hırsızlık Zanlısı Sonunda Yakalandı

ASAYİŞ 22.01.2022 - 17:36, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

2 Milyon TL'lik Hırsızlık Zanlısı Sonunda Yakalandı

Kırşehir'de hırsızlık yaptığı için hakkında yakalama kararı çıkarılan ancak Ankara'da bulunmasına rağmen bir türlü yaklanamayan zanlı sonunda yakayı ele verdi.

Yaklaşık 4 ay önce bir yakınının düğünü için İstanbul'a giden Yusuf A.'nın Bağbaşı Mahallesi'nde bulunan evine girerek çelik kasada bulunan 55 bilezik, 120 çeyrek altın, 18 Reşat altın ve 20 bin avroyu çalan hırsızlar kayıplara karışmıştı.Bir süre sonra hırsızlardan H.H.İ Ankara'da yakalanmış ve ifadesi doğrultusunda avukat H.K. gözaltına alınmış , 9 sabıkası bulunan K.T. hakkında ise yakalama kararı çıkarılmıştı.Ancak iddiaya göre K.T, adresi ve gittiği yerler bilinmesine rağmen bir türlü yakalanamıyordu.   ''NE SEBEPTENDİR BİLEMEDİK HALA YAKALANAMADI'' DEMİŞTİ Söz konusu olayla ilgili Yusuf A.'nın oğlu Mustafa A. gazetemize verdiği demeçte ,''Bizim kendi avukatımızın verdiği beyanlarla şahsın nerelerde takıldığı, ne yaptığı ne ettiğini bizler dahi araştırıp bulmamıza rağmen  ne sebeptendir bilemedik , şahıs hala yakalanamadı.Yine Kırşehir Cumhuriyet Savcılığı’nın azmettirici olarak nitelendirdiği Avukat H.K delil yetersizliğinden ve diğer vatandaşın yakalanmamasından dolayı elini kolunu sallayarak gezmekte.Bizim talebimiz suçluların bir an önce yakalanması ve adaletin tecelli etmesi'' demişti.   SONUNDA YAKALANDI Ankara ve Kırşehir Emniyet Müdürlüğü ekiplerince düzenlenen operasyonla şüpheli K.T, Çankaya ilçe merkezinde gözaltına alındı.K.T, Ankara'da sevk edildiği hakimlikçe tutuklandı.Zanlı K.T.'nin vereceği ifade doğrultusunda serbest kalan ve azmettirici olduğu ileri sürülen avukat H.K. ile ilgili süreç de farklı bir aşamaya geçmiş olacak.
Kırşehir'de hırsızlık yaptığı için hakkında yakalama kararı çıkarılan ancak Ankara'da bulunmasına rağmen bir türlü yaklanamayan zanlı sonunda yakayı ele verdi.

Yaklaşık 4 ay önce bir yakınının düğünü için İstanbul'a giden Yusuf A.'nın Bağbaşı Mahallesi'nde bulunan evine girerek çelik kasada bulunan 55 bilezik, 120 çeyrek altın, 18 Reşat altın ve 20 bin avroyu çalan hırsızlar kayıplara karışmıştı.Bir süre sonra hırsızlardan H.H.İ Ankara'da yakalanmış ve ifadesi doğrultusunda avukat H.K. gözaltına alınmış , 9 sabıkası bulunan K.T. hakkında ise yakalama kararı çıkarılmıştı.Ancak iddiaya göre K.T, adresi ve gittiği yerler bilinmesine rağmen bir türlü yakalanamıyordu.

 

''NE SEBEPTENDİR BİLEMEDİK HALA YAKALANAMADI'' DEMİŞTİ

Söz konusu olayla ilgili Yusuf A.'nın oğlu Mustafa A. gazetemize verdiği demeçte ,''Bizim kendi avukatımızın verdiği beyanlarla şahsın nerelerde takıldığı, ne yaptığı ne ettiğini bizler dahi araştırıp bulmamıza rağmen  ne sebeptendir bilemedik , şahıs hala yakalanamadı.Yine Kırşehir Cumhuriyet Savcılığı’nın azmettirici olarak nitelendirdiği Avukat H.K delil yetersizliğinden ve diğer vatandaşın yakalanmamasından dolayı elini kolunu sallayarak gezmekte.Bizim talebimiz suçluların bir an önce yakalanması ve adaletin tecelli etmesi'' demişti.

 

SONUNDA YAKALANDI

Ankara ve Kırşehir Emniyet Müdürlüğü ekiplerince düzenlenen operasyonla şüpheli K.T, Çankaya ilçe merkezinde gözaltına alındı.K.T, Ankara'da sevk edildiği hakimlikçe tutuklandı.Zanlı K.T.'nin vereceği ifade doğrultusunda serbest kalan ve azmettirici olduğu ileri sürülen avukat H.K. ile ilgili süreç de farklı bir aşamaya geçmiş olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.