Kırşehir Belediyespor'dan Play-Off Takviyeleri

SPOR 24.01.2022 - 13:36, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir Belediyespor'dan Play-Off Takviyeleri

TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Kırşehir Belediye Spor takımı, Play-Off mücadelesi için devre sonunda takıma oyuncu takviyesi yaptı.

24 Erzincanspor’da forma giyen santrafor Oktay Balcı ile 1,5 yıllık sözleşme imzalayarak renklerine katan yeşil beyazlı ekip takımın santrafor sorununu da büyük ölçüde çözdü. Kırşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Mustafa Bulut, Kırşehir’e gelen ve her konuda anlaşmaya vardıkları santrafor Oktay Balcı ile sözleşme imzaladıklarını açıkladı. Balcı, 24 Erzincanspor'da 17 maçta forma giymiş 2 gol atmıştı.     DEFANSA 1,96'LIK STOPER Kırşehir Belediyespor son olarak Turgutluspor'un 26 yaşındaki başarılı stoperi Sinan Özkara ile anlaştı.1.96 boyundaki Özkara son olarak Türkiye Kupası'ndaki Başakşehir maçındaki başarılı performansı ile göz doldurmuştu.Almanya doğumlu Sinan Özkara daha önce U17 milli takım forması da giydi.     PLAY-OFF MÜCADELESİ DEVAM EDİYOR Kırşehir Belediye Spor takımı 2. Lig Beyaz Grup'ta 19 maçta 21 gol atarak kalesinde ise 17 gol gördü. 26 puanla 9. sırada ye alan yeşil beyazlıların lider Pendikspor ile arasındaki puan farkı 16 ancak 2. sıradaki Bucaspor ile arasında sadece 5 puan bulunuyor.Yani play-off mücadelesi veren takımlar arasında yer alıyor.  
TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Kırşehir Belediye Spor takımı, Play-Off mücadelesi için devre sonunda takıma oyuncu takviyesi yaptı.

24 Erzincanspor’da forma giyen santrafor Oktay Balcı ile 1,5 yıllık sözleşme imzalayarak renklerine katan yeşil beyazlı ekip takımın santrafor sorununu da büyük ölçüde çözdü. Kırşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Mustafa Bulut, Kırşehir’e gelen ve her konuda anlaşmaya vardıkları santrafor Oktay Balcı ile sözleşme imzaladıklarını açıkladı. Balcı, 24 Erzincanspor'da 17 maçta forma giymiş 2 gol atmıştı.

 

 

DEFANSA 1,96'LIK STOPER

Kırşehir Belediyespor son olarak Turgutluspor'un 26 yaşındaki başarılı stoperi Sinan Özkara ile anlaştı.1.96 boyundaki Özkara son olarak Türkiye Kupası'ndaki Başakşehir maçındaki başarılı performansı ile göz doldurmuştu.Almanya doğumlu Sinan Özkara daha önce U17 milli takım forması da giydi.

 

 

PLAY-OFF MÜCADELESİ DEVAM EDİYOR

Kırşehir Belediye Spor takımı 2. Lig Beyaz Grup'ta 19 maçta 21 gol atarak kalesinde ise 17 gol gördü. 26 puanla 9. sırada ye alan yeşil beyazlıların lider Pendikspor ile arasındaki puan farkı 16 ancak 2. sıradaki Bucaspor ile arasında sadece 5 puan bulunuyor.Yani play-off mücadelesi veren takımlar arasında yer alıyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.