Kırşehir Belediyesi'nden Buz Sarkıtlarına Müdahale

YAŞAM 29.01.2022 - 13:55, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir Belediyesi'nden Buz Sarkıtlarına Müdahale

Kırşehir'de vatandaşlar için büyük tehlike arz eden buz şarkıtlar ve kar kütleleri belediye ekipleri tarafından temizleniyor.

Kırşehir Belediyesi yetkilileri, ilimizi etkisi altına alan kar yağışı ve soğuk hava koşullarına bağlı olarak çatılarda oluşan kar kütlesi ve sarkıtlara karşı dikkatli olunması konusunda vatandaşları uyarıda bulundu.     Geçtiğimiz Cumartesi günü başlayan ve etkisini hafta boyunca da sürdüren yoğun kar yağışı sonrası çatılarda 25 cm üzerinde kar birikmesi; soğuk havayla birlikte sarkıtların da oluşmasının yayalar için tehlike oluşturabileceği belirtildi. Kırşehir Belediyesi tarafından vatandaşlar Belediye Anons sistemiyle dikkatli olunması konusunda uyarıldı.     Ayrıca Belediye ekipleri yürüme güzergâhlarında kar kütlesi ve sarkıt düşme tehlikesi oluşturan yerlerde dikkatli olunması uyarısında bulunurken, diğer yandan karla mücadele ekipleri de vatandaşların rahatlıkla yürüyebilmeleri için şehir içindeki çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.     Kırşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri 112 numaralı telefondan sarkıtlarla ilgili yardım talebinde bulunulduğunda binalardaki sarkıtları, güvenlik önlemlerini de alarak temizliyor.  
Kırşehir'de vatandaşlar için büyük tehlike arz eden buz şarkıtlar ve kar kütleleri belediye ekipleri tarafından temizleniyor.

Kırşehir Belediyesi yetkilileri, ilimizi etkisi altına alan kar yağışı ve soğuk hava koşullarına bağlı olarak çatılarda oluşan kar kütlesi ve sarkıtlara karşı dikkatli olunması konusunda vatandaşları uyarıda bulundu.

 

 

Geçtiğimiz Cumartesi günü başlayan ve etkisini hafta boyunca da sürdüren yoğun kar yağışı sonrası çatılarda 25 cm üzerinde kar birikmesi; soğuk havayla birlikte sarkıtların da oluşmasının yayalar için tehlike oluşturabileceği belirtildi. Kırşehir Belediyesi tarafından vatandaşlar Belediye Anons sistemiyle dikkatli olunması konusunda uyarıldı.

 

 

Ayrıca Belediye ekipleri yürüme güzergâhlarında kar kütlesi ve sarkıt düşme tehlikesi oluşturan yerlerde dikkatli olunması uyarısında bulunurken, diğer yandan karla mücadele ekipleri de vatandaşların rahatlıkla yürüyebilmeleri için şehir içindeki çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

 

 

Kırşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri 112 numaralı telefondan sarkıtlarla ilgili yardım talebinde bulunulduğunda binalardaki sarkıtları, güvenlik önlemlerini de alarak temizliyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.