Askeri Personeliz Deyip Vatandaşı Dolandırdılar

ASAYİŞ 01.02.2022 - 22:16, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Askeri Personeliz Deyip Vatandaşı Dolandırdılar

Kırşehir'de kendilerini askeri personel olarak tanıtan ve bir vatandaşın 54 bin 225 TL'si dolandıran 3 kişi yakalanarak cezaevine gönderildi.

Kırşehir İli Merkez ilçesinde ikamet eden R.S isimli vatandaşı arayan ve kendisini askeri personel olarak tanıtan dolandırıcı şahıs, vatandaş R.S ‘nin suça karıştığını, evinde bulunan altınları teslim etmesi gerektiğini, altınlarla karşılaştırma yapılacağını söylemesi üzerine R.S isimli vatandaş evine gelen şahıslara altınları teslim etti.R.S altınları teslim ettikten sonra dolandırıldığını düşünerek 156 Jandarma İhbar Hattına ihbarda bulundu.   ADANA'DAN GELMİŞLER Gelen ihbar üzerine Kırşehir İl Jandarma Komutanlığı, Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ve Asayiş Timi tarafından yapılan araştırmada şüpheli şahısların yapılan araştırma sonucunda Adana ilinde oldukları tespit edildi. Adana İl Jandarma Komutanlığı ile koordine kurularak, Kırşehir İl Jandarma Komutanlığı Ekiplerince operasyon başlatıldu. Adana ve Kırşehir İl Jandarma Komutanlıklarınca yapılan operasyon neticesinde V.C F.Ş ve T.Ö isimli şahıslar dolandırıcılıktan elde ettikleri 54.225 Türk Lirası ve 1500 Euro ile birlikte Adana’ da ele geçirildi.     ''SAKIN İTİBAR ETMEYİN'' V.C F.Ş ve T.Ö isimli şahıslar Kırşehir Cumhuriyet Başsavcılığınca tutuklanarak Kırşehir E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi.Kırşehir İl Jandarma Komutanlığı ise vatandaşların dikkatli olmasını belirterek “Sizleri telefonla arayarak kendini Asker, Jandarma, Polis ve Savcı olarak tanıtıp, sizden para ve altın isteyen şahıslara itibar etmemeleri “ uyarısında bulundu.
Kırşehir'de kendilerini askeri personel olarak tanıtan ve bir vatandaşın 54 bin 225 TL'si dolandıran 3 kişi yakalanarak cezaevine gönderildi.

Kırşehir İli Merkez ilçesinde ikamet eden R.S isimli vatandaşı arayan ve kendisini askeri personel olarak tanıtan dolandırıcı şahıs, vatandaş R.S ‘nin suça karıştığını, evinde bulunan altınları teslim etmesi gerektiğini, altınlarla karşılaştırma yapılacağını söylemesi üzerine R.S isimli vatandaş evine gelen şahıslara altınları teslim etti.R.S altınları teslim ettikten sonra dolandırıldığını düşünerek 156 Jandarma İhbar Hattına ihbarda bulundu.

 

ADANA'DAN GELMİŞLER

Gelen ihbar üzerine Kırşehir İl Jandarma Komutanlığı, Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ve Asayiş Timi tarafından yapılan araştırmada şüpheli şahısların yapılan araştırma sonucunda Adana ilinde oldukları tespit edildi. Adana İl Jandarma Komutanlığı ile koordine kurularak, Kırşehir İl Jandarma Komutanlığı Ekiplerince operasyon başlatıldu. Adana ve Kırşehir İl Jandarma Komutanlıklarınca yapılan operasyon neticesinde V.C F.Ş ve T.Ö isimli şahıslar dolandırıcılıktan elde ettikleri 54.225 Türk Lirası ve 1500 Euro ile birlikte Adana’ da ele geçirildi.

 

 

''SAKIN İTİBAR ETMEYİN''

V.C F.Ş ve T.Ö isimli şahıslar Kırşehir Cumhuriyet Başsavcılığınca tutuklanarak Kırşehir E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi.Kırşehir İl Jandarma Komutanlığı ise vatandaşların dikkatli olmasını belirterek “Sizleri telefonla arayarak kendini Asker, Jandarma, Polis ve Savcı olarak tanıtıp, sizden para ve altın isteyen şahıslara itibar etmemeleri “ uyarısında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.