Sosyal Medyadan Çağrıda Bulunan Emekli Vatandaşa Ekicioğlu'ndan Ziyaret

YAŞAM 08.02.2022 - 10:22, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Sosyal Medyadan Çağrıda Bulunan Emekli Vatandaşa Ekicioğlu'ndan Ziyaret

Şehir merkezinde esnaf ve vatandaşlar ile görüşen Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu'na emekli bir vatandaş ''bizim de halimizi hatrımızı sorun'' çağrısında bulununca Ekicioğlu, vatandaşı evinde ziyaret etti.

Kırşehir Belediye Başkanı Selahatti Ekicioğlu, Kırşehir Milletvekili Metin İlhan ile birlikte esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek o anları sosyal medya hesabından paylaştı ve paylaşımında ''Milletvekilimiz Metin İlhan'la birlikte, ekonomik olarak zor koşullarda ayakta durmaya çalışan esnaf ve hemşehrilerimizle görüş alış verişinde bulunduk'' ifadelerine yer verdi.     Bu paylaşımın altına yorum yazan Evlan Altun isimli vatandaş ise neden bizim de halimizi hatrımızı sormuyorsunuz diye sitem etti.   EVİNDE ZİYARET ETTİ Elvan Altun isimli vatandaşın çağrısı üzerine Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, emekli vatandaşı evinde ziyaret etti.Ekicioğlu ziyarete ilişkin açıklamasında şu ifadelere yer verdi :  "Başkanım, esnafların halini hatırını soruyorsunuz; ben de emekli bir vatandaş olarak halimin hatırımın sorulmasını istiyorum. Şu ana kadar evimize ne bir siyasetçi, ne de bir Belediye Başkanı geldi. Biraz kırgınım. Selamlar.." diyen Elvan Altun'u İl Genel Meclisi Üyemiz Bayram Altuntaş'la birlikte evinde ziyaret ederek sohbet ettik, çayını içtik. Kendisine ve ailesine teşekkür ediyorum.''
Şehir merkezinde esnaf ve vatandaşlar ile görüşen Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu'na emekli bir vatandaş ''bizim de halimizi hatrımızı sorun'' çağrısında bulununca Ekicioğlu, vatandaşı evinde ziyaret etti.

Kırşehir Belediye Başkanı Selahatti Ekicioğlu, Kırşehir Milletvekili Metin İlhan ile birlikte esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek o anları sosyal medya hesabından paylaştı ve paylaşımında ''Milletvekilimiz Metin İlhan'la birlikte, ekonomik olarak zor koşullarda ayakta durmaya çalışan esnaf ve hemşehrilerimizle görüş alış verişinde bulunduk'' ifadelerine yer verdi.

 

 

Bu paylaşımın altına yorum yazan Evlan Altun isimli vatandaş ise neden bizim de halimizi hatrımızı sormuyorsunuz diye sitem etti.

 

EVİNDE ZİYARET ETTİ

Elvan Altun isimli vatandaşın çağrısı üzerine Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, emekli vatandaşı evinde ziyaret etti.Ekicioğlu ziyarete ilişkin açıklamasında şu ifadelere yer verdi :

 "Başkanım, esnafların halini hatırını soruyorsunuz; ben de emekli bir vatandaş olarak halimin hatırımın sorulmasını istiyorum. Şu ana kadar evimize ne bir siyasetçi, ne de bir Belediye Başkanı geldi. Biraz kırgınım. Selamlar.." diyen Elvan Altun'u İl Genel Meclisi Üyemiz Bayram Altuntaş'la birlikte evinde ziyaret ederek sohbet ettik, çayını içtik. Kendisine ve ailesine teşekkür ediyorum.''

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.