Elektrikte İşleyiş Tersine Dönmeye Başladı

YAŞAM 11.02.2022 - 21:54, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Elektrikte İşleyiş Tersine Dönmeye Başladı

Elektriğe gelen zamların ardından enerji israfı tekrar gündeme geldi.Kırşehir'de sokak lambaları gece yanması gerekirken gündüz yanıyor; şehrin göbeğinde bir sokakta aydınlatma olmadığı için vatandaş tedirgin.

Fahiş elektrik zammına vatandaşlar büyük tepki gösterirken, bazı mahallelerde MEDAŞ'a ait sokak lambalarının gündüz saatlerinde yanması da büyük tepki topluyor.Bir okuyucumuz tarafından gazetemize gönderilen görüntüde gündüz saatlerinde çok sayıda sokak lambasının yanmaya devam ettiği görülüyor.     Fotoğrafı paylaşan takipçimiz, '' Elektriğe 50 zam geldi. Sokak lambaları daha hava kararmadan yanıyor. Yazık değil mi. Bunun adı israftır'' ifadelerini kullanırken bu kez gelen başka bir görüntüde ise bunun tam tersi bir durum söz konusu.   ''ÇOK YABANCI VAR TEDİRGİN OLUYORUZ'' Bir başka vatandaş tarafından pylaşılan görüntüde ise şehrin göbeğinde bulunan bir caddede aydınlatma lambalarının çalışmadığı görülüyor.     Fotoğrafı paylaşan vatandaş , '' Ahi Evran Mahallesi Gülşehri Caddesi'nde bulunan elektrik aydınlatma direkleri bir haftadır yanmamakta.MEDAŞ'ı 4 gündür aramamıza rağmen ilgilenmiyorlar.Çocuklarımız gece dersten geliyor ve sokakta çok sayıda yabancı uyruklu insan yaşadığı için tedirgin oluyorlar.Biz de hayatlarından endişe ediyoruz'' mesajını paylaştı.
Elektriğe gelen zamların ardından enerji israfı tekrar gündeme geldi.Kırşehir'de sokak lambaları gece yanması gerekirken gündüz yanıyor; şehrin göbeğinde bir sokakta aydınlatma olmadığı için vatandaş tedirgin.

Fahiş elektrik zammına vatandaşlar büyük tepki gösterirken, bazı mahallelerde MEDAŞ'a ait sokak lambalarının gündüz saatlerinde yanması da büyük tepki topluyor.Bir okuyucumuz tarafından gazetemize gönderilen görüntüde gündüz saatlerinde çok sayıda sokak lambasının yanmaya devam ettiği görülüyor.

 

 

Fotoğrafı paylaşan takipçimiz, '' Elektriğe 50 zam geldi. Sokak lambaları daha hava kararmadan yanıyor. Yazık değil mi. Bunun adı israftır'' ifadelerini kullanırken bu kez gelen başka bir görüntüde ise bunun tam tersi bir durum söz konusu.

 

''ÇOK YABANCI VAR TEDİRGİN OLUYORUZ''

Bir başka vatandaş tarafından pylaşılan görüntüde ise şehrin göbeğinde bulunan bir caddede aydınlatma lambalarının çalışmadığı görülüyor.

 

 

Fotoğrafı paylaşan vatandaş , '' Ahi Evran Mahallesi Gülşehri Caddesi'nde bulunan elektrik aydınlatma direkleri bir haftadır yanmamakta.MEDAŞ'ı 4 gündür aramamıza rağmen ilgilenmiyorlar.Çocuklarımız gece dersten geliyor ve sokakta çok sayıda yabancı uyruklu insan yaşadığı için tedirgin oluyorlar.Biz de hayatlarından endişe ediyoruz'' mesajını paylaştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.