Define Bulmak İçin 11 Metre Kazan 3 Kişiye Suçüstü

ASAYİŞ 19.02.2022 - 19:46, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Define Bulmak İçin 11 Metre Kazan 3 Kişiye Suçüstü

Kırşehir ve Ankara'dan define aramak için Afyonkarahisar'ın İncehisar İlçesi'ne gelen 3 kişi jandarma ekipleri tarafından yakayı ele verdi.

Olay, İscehisar ilçesi Alanyurt köyünde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, devriye gezen jandarma ekipleri kaçak kazı yapıldığını tespit etti. Ardından kazı alanına giden ekipler H.D., İ.G. ve Z.M., isimli 3 şahsı kaçak kazı yaparken suçüstü yaptı.     Şahısların alınan ifadelerinde Ankara ve Kırşehir'den define aramak için İscehisar'a geldikleri ve bölgede kazı yaptıkları belirlendi. Şahıslarla birlikte jandarma ayrıca çadır, el detektörü, yük çekme makarası, kürek, halat, testere, meşale, 1.5 litre benzin, 2 adet pirinç metal çubuk, el fenerleri ele geçirildi.     Ekipler tarafından bölgede yapılan incelemede ayrıca şahısların define bulmak için 11 metre derinliğinde çukur kazdıkları da tespit edildi. Gözaltına alınan şüpheli şahıslara ayrıca Afyonkarahisar Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri tarafından 'izinsiz kuru dal odunu toplamak' suçundan bin 912 TL para cezası kesildi
Kırşehir ve Ankara'dan define aramak için Afyonkarahisar'ın İncehisar İlçesi'ne gelen 3 kişi jandarma ekipleri tarafından yakayı ele verdi.

Olay, İscehisar ilçesi Alanyurt köyünde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, devriye gezen jandarma ekipleri kaçak kazı yapıldığını tespit etti. Ardından kazı alanına giden ekipler H.D., İ.G. ve Z.M., isimli 3 şahsı kaçak kazı yaparken suçüstü yaptı.

 

 

Şahısların alınan ifadelerinde Ankara ve Kırşehir'den define aramak için İscehisar'a geldikleri ve bölgede kazı yaptıkları belirlendi. Şahıslarla birlikte jandarma ayrıca çadır, el detektörü, yük çekme makarası, kürek, halat, testere, meşale, 1.5 litre benzin, 2 adet pirinç metal çubuk, el fenerleri ele geçirildi.

 

 

Ekipler tarafından bölgede yapılan incelemede ayrıca şahısların define bulmak için 11 metre derinliğinde çukur kazdıkları da tespit edildi. Gözaltına alınan şüpheli şahıslara ayrıca Afyonkarahisar Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri tarafından 'izinsiz kuru dal odunu toplamak' suçundan bin 912 TL para cezası kesildi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.