İş Arkadaşı Tarafından Bıçaklandı

ASAYİŞ 25.02.2022 - 11:12, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

İş Arkadaşı Tarafından Bıçaklandı

  Kırşehir'de meydana gelen olayda iddiaya göre ;  aynı fabrikada çalıştıkları  ve daha önce sebebi bilinmeyen bir nedenden dolayı tartıştıkları öğrenilen M.Y. ile H.K. birlikte yürüdükleri sırada H.K. yanında bulundurduğu bıçağı çekerek M.Y.'nin kasığına sapladı.Bir anda kanlar içinde kalan talihsiz adam H.K.'nın olay yerini terk etmesinin ardından hemen ambulansı aradı. Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan M.Y. cerrahi müdahalenin ardından yoğun bakıma alınırken, yakalanan H.K. ise gözaltına alındı.

 

Kırşehir'de meydana gelen olayda iddiaya göre ;  aynı fabrikada çalıştıkları  ve daha önce sebebi bilinmeyen bir nedenden dolayı tartıştıkları öğrenilen M.Y. ile H.K. birlikte yürüdükleri sırada H.K. yanında bulundurduğu bıçağı çekerek M.Y.'nin kasığına sapladı.Bir anda kanlar içinde kalan talihsiz adam H.K.'nın olay yerini terk etmesinin ardından hemen ambulansı aradı.

Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan M.Y. cerrahi müdahalenin ardından yoğun bakıma alınırken, yakalanan H.K. ise gözaltına alındı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.