Tartışmalı İmar Revizyonu Çözüme Kavuşturuldu

GÜNDEM 07.03.2022 - 03:25, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Tartışmalı İmar Revizyonu Çözüme Kavuşturuldu

Kırşehir Belediyesi, daha önce tartışmalara neden olan imar revizyonu ilgili yeni düzenlemeyi onayladı.

AK Partili Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci döneminde  Bağbaşı ve Kuşdili Mahalleleri sınırları içerisinde yapılan düzenleme ile bilinen ve büyük tartışmalara neden olan imar revizyonu mahkemeye taşınmıştı.Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu ise söz konusu revizyon ile ilgili şikayetleri dikkate aldıklarını ve çözüme kavuşturacaklarını bildirmişti.   Kırşehir Belediyesi teknik ekibi tarafından titizlikle tekrar gözden geçirilen ve yeniden düzenlenen imar revizyonu ile ilgili Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, hak sahipleri ile biraraya gelmiş ve istişarede bulunmuştu.Burada hak sahiplerinin görüşlerini de alan Ekicioğlu, revizyonun son halinin meclise getirilmesi için talimat vermişti.   Kırşehir Belediyesi mart ayı olağan meclis toplantısı imar ile ilgili gündem maddeleri içerisinde görüşülen söz konusu imar revizyonunun, büyük ölçekli parseller nedeniyle hak sahiplerini mağdur edeceği belirtildi ve daha uygulanabilir haliyle yeni imar Revizyonu mecliste oylanarak kabul edildi.Alınan karara ilişkin yeni düzenleme Belediye İlan Tablosuna da asıldı.  
Kırşehir Belediyesi, daha önce tartışmalara neden olan imar revizyonu ilgili yeni düzenlemeyi onayladı.

AK Partili Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci döneminde  Bağbaşı ve Kuşdili Mahalleleri sınırları içerisinde yapılan düzenleme ile bilinen ve büyük tartışmalara neden olan imar revizyonu mahkemeye taşınmıştı.Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu ise söz konusu revizyon ile ilgili şikayetleri dikkate aldıklarını ve çözüme kavuşturacaklarını bildirmişti.

 

Kırşehir Belediyesi teknik ekibi tarafından titizlikle tekrar gözden geçirilen ve yeniden düzenlenen imar revizyonu ile ilgili Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, hak sahipleri ile biraraya gelmiş ve istişarede bulunmuştu.Burada hak sahiplerinin görüşlerini de alan Ekicioğlu, revizyonun son halinin meclise getirilmesi için talimat vermişti.

 

Kırşehir Belediyesi mart ayı olağan meclis toplantısı imar ile ilgili gündem maddeleri içerisinde görüşülen söz konusu imar revizyonunun, büyük ölçekli parseller nedeniyle hak sahiplerini mağdur edeceği belirtildi ve daha uygulanabilir haliyle yeni imar Revizyonu mecliste oylanarak kabul edildi.Alınan karara ilişkin yeni düzenleme Belediye İlan Tablosuna da asıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.