Kırşehir Belediyesi'nden Hizmet Anketi Uygulaması

GÜNDEM 17.03.2022 - 13:06, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir Belediyesi'nden Hizmet Anketi Uygulaması

Kırşehir Belediyesi, vatandaşlara daha iyi hizmet verebilmek ve verilen hizmetlerin nasıl değerlendirildiğini belirlemek amacıyla yüz yüze ve resmi internet sayfası üzerinden anket düzenliyor.

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, “Anket katılımcılarının verdikleri yanıtlar ışığında istatiksel değerlendirmesi de yapılarak daha iyi ve kaliteli hizmet sunmak için vatandaşların beklentilerini dikkate almayı hedefliyoruz.Tüm hemşehrilerimize açık olan Anket Formunda Kırşehir Belediyesi’nin vermiş olduğu hizmetlerin değerlendirilmesinden, beklentilere ve projelere kadar birçok seçenek sunuluyor.Hemşehrilerimizin Ankete katılımları ortak akılla yönetmeyi hedeflediğimiz Kırşehir’imizin daha modern ve çağdaş bir şehir olması yolunda önem arz ediyor. Bu anket formu Kırşehir Belediyesi’nin vermiş olduğu hizmetlerin kalitesini değerlendirmek amacıyla değerli hemşehrilerimiz için hazırlandı. Vatandaşlarımızım verdikleri bilgiler üçüncü kişi ve kurumlarla paylaşılmayacak. Anketimize katılarak destek veren tüm Kırşehirli hemşehrilerimize şimdiden teşekkür ediyorum'' ifadelerini kullandı.     Anket hem yüz yüze görüşmeyle  hem de Kırşehir Belediyesi web sitesi https://www.kirsehir.bel.tr/ üzerinden yapılabilecek.  
Kırşehir Belediyesi, vatandaşlara daha iyi hizmet verebilmek ve verilen hizmetlerin nasıl değerlendirildiğini belirlemek amacıyla yüz yüze ve resmi internet sayfası üzerinden anket düzenliyor.

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, “Anket katılımcılarının verdikleri yanıtlar ışığında istatiksel değerlendirmesi de yapılarak daha iyi ve kaliteli hizmet sunmak için vatandaşların beklentilerini dikkate almayı hedefliyoruz.Tüm hemşehrilerimize açık olan Anket Formunda Kırşehir Belediyesi’nin vermiş olduğu hizmetlerin değerlendirilmesinden, beklentilere ve projelere kadar birçok seçenek sunuluyor.Hemşehrilerimizin Ankete katılımları ortak akılla yönetmeyi hedeflediğimiz Kırşehir’imizin daha modern ve çağdaş bir şehir olması yolunda önem arz ediyor. Bu anket formu Kırşehir Belediyesi’nin vermiş olduğu hizmetlerin kalitesini değerlendirmek amacıyla değerli hemşehrilerimiz için hazırlandı. Vatandaşlarımızım verdikleri bilgiler üçüncü kişi ve kurumlarla paylaşılmayacak. Anketimize katılarak destek veren tüm Kırşehirli hemşehrilerimize şimdiden teşekkür ediyorum'' ifadelerini kullandı.

 

 

Anket hem yüz yüze görüşmeyle  hem de Kırşehir Belediyesi web sitesi https://www.kirsehir.bel.tr/ üzerinden yapılabilecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.