Emel Taşçıoğlu'nun Kitabına Büyük İlgi

SANAT 23.03.2022 - 22:07, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Emel Taşçıoğlu'nun Kitabına Büyük İlgi

Kırşehir'in yetiştirdiği en önemli sanatçılardan olan Emel Taşçıoğlu için yazılan ''Benim Türküm'' kitabı 20 günde 2. baskısını yaptı.

Türk Halk Müziği Sanatçısı Emel Taşçıoğlu 2 mart'ta sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Zeki Müren'in kendisi ile ilgili “Emel Güney isimli bir çocuk var. Bence Türkiye'nin değil, dünyanın en güzel sesi.Ben bazen gözlerimi kapatıp, bu çocuğu dinliyorum. Beni alıp başka yerlere götürüyor.Bazen o gittiğim yerde kalıyorum, geri gelemiyorum.” sözlerine yer vererek sanatçılık kariyerine bu sözlerin vesile olduğunu belirtti ve şöyle devam etti ; "Benim Türküm" koydum adını, çünkü hayatımı hep bir türkü, türküleri de hep hayatımdan kesitler gibi hissettim. Kitabımın çıktığı müjdesini ilk olarak sizlerle paylaşmak istedim. Kırmızı Kedi’den çıkan kitabım 3 Mart’ta yani yarın bütün kitapçılarda.. İyi okumalar dostlarım.''     2. BASKI YOLDA'' Hatice İkinci'nin kendisini anlattığı ''Benim Türküm'' isimli kitabı ile çok satanlar reyonu önünde oğlu İbrahim Taşçıoğlu ile poz veren Emel Taşçıoğlu , '' Benim Türküm'ü canım oğlum İbrahim'in elinden almak... Sevgili Hatic İkinci'nin kaleme aldığı Benim Türküm kitabıma göstermiş olduğunuz derin ilgiye, okuyup iç ısıtan yorum yapan dostlarıma, sevenlerime binlerce teşekkür ediyorum.. Sonsuz sevgimle.. mininot: 2. Baskı yolda..'' ifadelerini kullandı.
Kırşehir'in yetiştirdiği en önemli sanatçılardan olan Emel Taşçıoğlu için yazılan ''Benim Türküm'' kitabı 20 günde 2. baskısını yaptı.

Türk Halk Müziği Sanatçısı Emel Taşçıoğlu 2 mart'ta sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Zeki Müren'in kendisi ile ilgili “Emel Güney isimli bir çocuk var. Bence Türkiye'nin değil, dünyanın en güzel sesi.Ben bazen gözlerimi kapatıp, bu çocuğu dinliyorum. Beni alıp başka yerlere götürüyor.Bazen o gittiğim yerde kalıyorum, geri gelemiyorum.” sözlerine yer vererek sanatçılık kariyerine bu sözlerin vesile olduğunu belirtti ve şöyle devam etti ;

"Benim Türküm" koydum adını, çünkü hayatımı hep bir türkü, türküleri de hep hayatımdan kesitler gibi hissettim. Kitabımın çıktığı müjdesini ilk olarak sizlerle paylaşmak istedim. Kırmızı Kedi’den çıkan kitabım 3 Mart’ta yani yarın bütün kitapçılarda.. İyi okumalar dostlarım.''

 

 

2. BASKI YOLDA''

Hatice İkinci'nin kendisini anlattığı ''Benim Türküm'' isimli kitabı ile çok satanlar reyonu önünde oğlu İbrahim Taşçıoğlu ile poz veren Emel Taşçıoğlu , '' Benim Türküm'ü canım oğlum İbrahim'in elinden almak... Sevgili Hatic İkinci'nin kaleme aldığı Benim Türküm kitabıma göstermiş olduğunuz derin ilgiye, okuyup iç ısıtan yorum yapan dostlarıma, sevenlerime binlerce teşekkür ediyorum.. Sonsuz sevgimle.. mininot: 2. Baskı yolda..'' ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.