Kayıp Gençler İle İlgili Son Gelişme

ASAYİŞ 26.03.2022 - 20:46, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kayıp Gençler İle İlgili Son Gelişme

Perşembe günü kayıplara karışan kayıp gençler ile ilgili son gelişme...

24 Mart Ağbayır mevkiinde araçları terk edilmiş halde bulunan Hasan Aydoğan (21) ve kız arkadaşı Şeyma Demir'e (18) ait olduğu belirtilen eşyalar da ormanlık alanda bulunmuştu.Akşam saatlerinde gelen ihbarı değerlendiren Jandarma ekipleri, Hirfanlı Barajı'nın Kortulu Köyü mevkiinde arama çalışmaları gerçekleştirdi.Ancak kayıp gençlere ilişkin henüz bir bulguya rastlanmadı.Sosyal medyada ölü bulundukları ile ilgili haberler ise Jandarma tarafından doğrulanmadı.Kayıp gençleri arama çalışmaları devam ediyor.Arama çalışmalarının yarın dalgıçlarla yapılacağı bilgisine ulaşıldı. Bölgedeki arama çalışmaları devam ederken olayla ilgili 2 kişinin gözaltına alındığı bildirildi.
Perşembe günü kayıplara karışan kayıp gençler ile ilgili son gelişme...

24 Mart Ağbayır mevkiinde araçları terk edilmiş halde bulunan Hasan Aydoğan (21) ve kız arkadaşı Şeyma Demir'e (18) ait olduğu belirtilen eşyalar da ormanlık alanda bulunmuştu.Akşam saatlerinde gelen ihbarı değerlendiren Jandarma ekipleri, Hirfanlı Barajı'nın Kortulu Köyü mevkiinde arama çalışmaları gerçekleştirdi.Ancak kayıp gençlere ilişkin henüz bir bulguya rastlanmadı.Sosyal medyada ölü bulundukları ile ilgili haberler ise Jandarma tarafından doğrulanmadı.Kayıp gençleri arama çalışmaları devam ediyor.Arama çalışmalarının yarın dalgıçlarla yapılacağı bilgisine ulaşıldı.

Bölgedeki arama çalışmaları devam ederken olayla ilgili 2 kişinin gözaltına alındığı bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.