Özbağ Millet Bahçesi Köprüsü Sosyal Medyanın Diline Düştü

GÜNDEM 06.04.2022 - 10:07, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Özbağ Millet Bahçesi Köprüsü Sosyal Medyanın Diline Düştü

Özbağ Belediye Başkanı Rasim Arazay, Millet Bahçesi çalışmalarına hız verirken yaptırdığı köprü sosyal medyanın diline düştü.Öte yandan İnşaat Mühendisi Kasım Uygur, Millet Bahçesi'nin DSİ'ye ve vatandaşlara ait parseller üzerinde kurulduğunu belirterek ''kaçak'' olduğunu ileri sürdü.

Özbağ'da Kılıçözü deresinin kenarında yaklaşık 3,5 Km'lik hat boyunca döşenen 2 metre enindeki kilit parke yol, bank ve kamelyalardan oluşan Özbağ Millet Bahçesi'nde çalışmalar tekrar başladı.Daha önce Ankara-Kayseri karayolu üzerine ''Millet Bahçesi'' tabelaları yerleştirilmişti.İl dışından gelen ve tabelayı görüp Millet Bahçesi'ni merak eden bazı vatandaşlar ise gördükleri manzara karşısında hayal kırıklığına uğrarken, Özbağ Belediye Başkanı Rasim Arazay ise eleştirilerin odağındaki isim oldu.Bunun üzerine Rasim Arazay Özbağ Millet Bahçesi'nde bir takım çalışmalar başlattı.Çalışmalar kapsamında Millet Bahçesi boyunca devam eden toprak yola mıcır serildi.Daha sonra ise Rasim Arazay'ın talimatı ile tahta bir köprü yapıldı.Beş-on diye tabir edilen tahtalardan yapılan köprü üzerinde çekildiği fotoğrafı paylaşan Rasim Arazay, sosyal medyanın diline düştü.     Söz konusu paylaşıma ilişkin kullanıcılar, '' Büyük bir yatırım maşallah'', '' Geçiş garantisi de vermiştir'', ''Bu köprü ihalesini Türkiye'nin 5 holdinginden biri almıştır ve yaya geçiş garantili.... yazıktır günahtır.... millet bahçesi diye yaptığınız yeri de gördük!!!! milletin aklıyla dalga geçmeyin'', ''Geçiş ücretli günlük 500 kişi geçmeli belediye garantili köprü ismi de 2022 Özbağ köprüsü'' gibi yorumlarda bulundular.   MİLLET BAHÇESİ KAÇAK İDDİASI Öte yandan inşaat mühendisi Kasım Uygur sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Millet Bahçesi'nin kaçak olduğunu ileri sürdü.İşin espri tarafını bir kenara bırakmak gerektiğini bildiren Uygur, '' Şu anda Özbağ'da Kılıçözü Çayının doğal yapısı bozuluyor ve işin ilginç yanı tapu parsel sorgulamadan her TC vatandaşı incelerse görecektir ki reklam için, israf halinde yapılan bu yerler DSİ(Devlet Su İşleri) arazisi ve vatandaşın tapulu yerleridir.Kısacası DSİ hudutları içerisinde olan ve kamulaştırma yapılmadan,ruhsat olmadan yapılan bu kaçak Millet Bahçesi Kırşehirin göbeğinde yapılıyor.DSİ,Çevre Şehircilik,Valilik bu doğa katliamı ve işgale,kaçak yapılaşmaya dur demelidir.Vali İbrahim Akın Bey bu konuyu incelerse durum anlaşılacaktır.'' mesajını paylaşarak yetkilileri göreve davet etti.     DOĞAL YAPISI BOZULAN MİLLET BAHÇESİNİN ESKİ GÖRÜNTÜSÜ      
Özbağ Belediye Başkanı Rasim Arazay, Millet Bahçesi çalışmalarına hız verirken yaptırdığı köprü sosyal medyanın diline düştü.Öte yandan İnşaat Mühendisi Kasım Uygur, Millet Bahçesi'nin DSİ'ye ve vatandaşlara ait parseller üzerinde kurulduğunu belirterek ''kaçak'' olduğunu ileri sürdü.

Özbağ'da Kılıçözü deresinin kenarında yaklaşık 3,5 Km'lik hat boyunca döşenen 2 metre enindeki kilit parke yol, bank ve kamelyalardan oluşan Özbağ Millet Bahçesi'nde çalışmalar tekrar başladı.Daha önce Ankara-Kayseri karayolu üzerine ''Millet Bahçesi'' tabelaları yerleştirilmişti.İl dışından gelen ve tabelayı görüp Millet Bahçesi'ni merak eden bazı vatandaşlar ise gördükleri manzara karşısında hayal kırıklığına uğrarken, Özbağ Belediye Başkanı Rasim Arazay ise eleştirilerin odağındaki isim oldu.Bunun üzerine Rasim Arazay Özbağ Millet Bahçesi'nde bir takım çalışmalar başlattı.Çalışmalar kapsamında Millet Bahçesi boyunca devam eden toprak yola mıcır serildi.Daha sonra ise Rasim Arazay'ın talimatı ile tahta bir köprü yapıldı.Beş-on diye tabir edilen tahtalardan yapılan köprü üzerinde çekildiği fotoğrafı paylaşan Rasim Arazay, sosyal medyanın diline düştü.

 

 

Söz konusu paylaşıma ilişkin kullanıcılar, '' Büyük bir yatırım maşallah'', '' Geçiş garantisi de vermiştir'', ''Bu köprü ihalesini Türkiye'nin 5 holdinginden biri almıştır ve yaya geçiş garantili.... yazıktır günahtır.... millet bahçesi diye yaptığınız yeri de gördük!!!! milletin aklıyla dalga geçmeyin'', ''Geçiş ücretli günlük 500 kişi geçmeli belediye garantili köprü ismi de 2022 Özbağ köprüsü'' gibi yorumlarda bulundular.

 

MİLLET BAHÇESİ KAÇAK İDDİASI

Öte yandan inşaat mühendisi Kasım Uygur sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Millet Bahçesi'nin kaçak olduğunu ileri sürdü.İşin espri tarafını bir kenara bırakmak gerektiğini bildiren Uygur, '' Şu anda Özbağ'da Kılıçözü Çayının doğal yapısı bozuluyor ve işin ilginç yanı tapu parsel sorgulamadan her TC vatandaşı incelerse görecektir ki reklam için, israf halinde yapılan bu yerler DSİ(Devlet Su İşleri) arazisi ve vatandaşın tapulu yerleridir.Kısacası DSİ hudutları içerisinde olan ve kamulaştırma yapılmadan,ruhsat olmadan yapılan bu kaçak Millet Bahçesi Kırşehirin göbeğinde yapılıyor.DSİ,Çevre Şehircilik,Valilik bu doğa katliamı ve işgale,kaçak yapılaşmaya dur demelidir.Vali İbrahim Akın Bey bu konuyu incelerse durum anlaşılacaktır.'' mesajını paylaşarak yetkilileri göreve davet etti.

 

 

DOĞAL YAPISI BOZULAN MİLLET BAHÇESİNİN ESKİ GÖRÜNTÜSÜ

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.