24 Yaşındaki Genç Evin Bahçesinde Ölü Bulundu

ASAYİŞ 20.04.2022 - 12:29, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

24 Yaşındaki Genç Evin Bahçesinde Ölü Bulundu

Kırşehir'de 24 yaşındaki genç, terk edilmiş müstakil bir evin baheçsinde ölü olarak bulundu.

Alınan bilgiye göre,  Kayabaşı Mahallesi Hakkı Göçen Caddesi'nde müstakil bir evin bahçesinde sabah saatlerinde hareketsiz halde bir kişin yattığını görenler 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bilgi verdi.Evin bahçesine giden polis ekibi, yerde yatan kişinin Ömer Köse (24) olduğunu tespit etti.Sağlık ekibi Köse'nin yaşamını yitirdiğini belirledi.Köse'nin cenazesi, incelemenin ardından Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.     Ömer Köse'nin ölümüne ilişkin soruşturma başlatılırken asıl ölüm nedeni yapılacak otopsinin ardından belli olacak.    
Kırşehir'de 24 yaşındaki genç, terk edilmiş müstakil bir evin baheçsinde ölü olarak bulundu.

Alınan bilgiye göre,  Kayabaşı Mahallesi Hakkı Göçen Caddesi'nde müstakil bir evin bahçesinde sabah saatlerinde hareketsiz halde bir kişin yattığını görenler 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bilgi verdi.Evin bahçesine giden polis ekibi, yerde yatan kişinin Ömer Köse (24) olduğunu tespit etti.Sağlık ekibi Köse'nin yaşamını yitirdiğini belirledi.Köse'nin cenazesi, incelemenin ardından Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

 

 

Ömer Köse'nin ölümüne ilişkin soruşturma başlatılırken asıl ölüm nedeni yapılacak otopsinin ardından belli olacak.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.