6. Kattan Düşen Genç Kızı Tente Kurtardı

ASAYİŞ 26.04.2022 - 10:09, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

6. Kattan Düşen Genç Kızı Tente Kurtardı

Kırşehir'de genç kız 6. kattan düştü.Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan genç kızın hayatını üzerine düştüğü tente kurtardı.

Olay Lise Caddesi'nde meydana geldi.8 katlı binanın 6. katında bulunan 16 yaşındaki N.K. nedeni bilinmeyen bir şekilde aşağı düştü.Yere çakılan genç kıza çevredekiler müdahale ederken arkadaşları olduğu öne sürülen 2 kişi ise şok geçirdi.İhbar üzerine olay yerine gelen 112 acil servis ekipleri genç kızı hastaneye kaldırırken durumunun ağır olduğu öğrenildi.   ÜZERİNE DÜŞTÜĞÜ TENTE HAYATINI KURTARDI Düşme nedeni henüz belirlenemeyen N.K.'nın aşağıdaki bir esnafa ait tentenin üzerine düştüğü ve hayatının bu şekilde kurtulduğu belirlendi.Genç kızın arkadaşları ifadeleri alınmak üzere emniyete götürülürken olayın asıl nedeni soruşturmanın ardından belli olacak.  
Kırşehir'de genç kız 6. kattan düştü.Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan genç kızın hayatını üzerine düştüğü tente kurtardı.

Olay Lise Caddesi'nde meydana geldi.8 katlı binanın 6. katında bulunan 16 yaşındaki N.K. nedeni bilinmeyen bir şekilde aşağı düştü.Yere çakılan genç kıza çevredekiler müdahale ederken arkadaşları olduğu öne sürülen 2 kişi ise şok geçirdi.İhbar üzerine olay yerine gelen 112 acil servis ekipleri genç kızı hastaneye kaldırırken durumunun ağır olduğu öğrenildi.

 

ÜZERİNE DÜŞTÜĞÜ TENTE HAYATINI KURTARDI

Düşme nedeni henüz belirlenemeyen N.K.'nın aşağıdaki bir esnafa ait tentenin üzerine düştüğü ve hayatının bu şekilde kurtulduğu belirlendi.Genç kızın arkadaşları ifadeleri alınmak üzere emniyete götürülürken olayın asıl nedeni soruşturmanın ardından belli olacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.