Kırşehir Adliyesi Müdürü Halil Şimşek'in Ev Sahipliğinde Bir Araya Geldiler

GÜNDEM 16.05.2022 - 21:46, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir Adliyesi Müdürü Halil Şimşek'in Ev Sahipliğinde Bir Araya Geldiler

Kırşehir Adliyesi Müdürü Halil Şimşek, Ankara Adalet Meslek Lisesi'nden birlikte mezun olduğu okul arkadaşlarıyla organize ettiği 33. yıl buluşmasına ev sahipliği yaptı.

Adalet Bakanlığının İlk eğitim kurumu olma özelliğini taşıyan Ankara Adalet Meslek Lisesi mezunlarının 33. yıl buluşması Kırşehir Armas otelde Kırşehir Adliyesi Müdürü Halil Şimşek’in ev sahipliğinde gerçekleştirildi.     14 Mayıs 2022 tarihinde başlayan toplantı Kırşehir gezisi, otelde Kırşehir yöresel sanatçıları konseri ve diğer etkinliklerle tamamlandı.Okulun İlk Mezunlardan olan Kırşehir Adliyesi Müdürü Halil Şimşek'in yanı sıra; Maltepe Üniversitesi Milletlerarası Hukuk uzmanı ve Uluslararası Ceza Mahkemeleri Rezidüel Mekanizması Hakimi Prof Dr. Yusuf Aksar, Ulusal basında ve yargı camiasında ismi Adalet bakan yardımcılığı ve HSK Genel sekreterliğinde zikredilen İstanbul Cumhuriyet Başsavcı vekili Zafer Koç, Devlet Tiyatroları eski Genel Müdür yardımcısı Av. Ahmet Nuri Ekici,Karatekin Üniversitesi Hukuk Müşaviri Ali Eren ile Av. Kemal Gürpizer, Av. Recep Kılıç,İcra ve Yazı İşleri Müdürlüğü yapan İrfan Uyanık ve Hasan Gündüz, , Murat Bayraka, Mehmet Polat, Hüseyin Bekiroğlu, Eskişehir Denetimli Serbestlik Müdürü Erdal Başçı, Özel Hukuk Bürosunda çalışan İmdat Ergün,  İş İnsanı Ayhan Karaçeper ve Şenol Kural, Gaziemir Belediye Başkan Yardımcısı Barış Çağlar Çelik, satış danışmanı Aydın Arslan ile birlikte Kırşehir Armas otelde yüzü aşkın mezun, misafir edildi.     Kırşehir Adliyesi Müdürü Halil Şimşek; Ankara'da  1986 yılında açılan ve devlet parasız yatılı olan  Türkiye'nin ilk Adalet Meslek Lisesi  olma özelliğini taşıyan Ankara Adalet Meslek Lisesinin ilk mezunu olduğunu, 33. Yıl geleneksel toplantısının ilimizde gerçekleştirildiğini, Edirne’den Kars’a Sinop’dan Hatay’a Türkiye nin dört bir yanından arkadaşlarının toplantıya katıldığını, devletin her kademesinde ve yargı camiasında bürokrat olarak çalışan arkadaşlarının olduğunu, memleketin her köşesinde her an bilfiil hizmet eden arkadaşlarına, Ahi Evranı, Aşıkpaşayı, Cacabeyi, kısacası ozanlar diyarı Şirin Kırşehir'i tanıtmak istediğini, Katılımları ile ilimizi onurlandıran tüm mezun arkadaşlarına ve gösterdikleri alaka nedeniyle Armas otel yöneticilerine teşekkür ettiğini belirtti.
Kırşehir Adliyesi Müdürü Halil Şimşek, Ankara Adalet Meslek Lisesi'nden birlikte mezun olduğu okul arkadaşlarıyla organize ettiği 33. yıl buluşmasına ev sahipliği yaptı.

Adalet Bakanlığının İlk eğitim kurumu olma özelliğini taşıyan Ankara Adalet Meslek Lisesi mezunlarının 33. yıl buluşması Kırşehir Armas otelde Kırşehir Adliyesi Müdürü Halil Şimşek’in ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

 

 

14 Mayıs 2022 tarihinde başlayan toplantı Kırşehir gezisi, otelde Kırşehir yöresel sanatçıları konseri ve diğer etkinliklerle tamamlandı.Okulun İlk Mezunlardan olan Kırşehir Adliyesi Müdürü Halil Şimşek'in yanı sıra; Maltepe Üniversitesi Milletlerarası Hukuk uzmanı ve Uluslararası Ceza Mahkemeleri Rezidüel Mekanizması Hakimi Prof Dr. Yusuf Aksar, Ulusal basında ve yargı camiasında ismi Adalet bakan yardımcılığı ve HSK Genel sekreterliğinde zikredilen İstanbul Cumhuriyet Başsavcı vekili Zafer Koç, Devlet Tiyatroları eski Genel Müdür yardımcısı Av. Ahmet Nuri Ekici,Karatekin Üniversitesi Hukuk Müşaviri Ali Eren ile Av. Kemal Gürpizer, Av. Recep Kılıç,İcra ve Yazı İşleri Müdürlüğü yapan İrfan Uyanık ve Hasan Gündüz, , Murat Bayraka, Mehmet Polat, Hüseyin Bekiroğlu, Eskişehir Denetimli Serbestlik Müdürü Erdal Başçı, Özel Hukuk Bürosunda çalışan İmdat Ergün,  İş İnsanı Ayhan Karaçeper ve Şenol Kural, Gaziemir Belediye Başkan Yardımcısı Barış Çağlar Çelik, satış danışmanı Aydın Arslan ile birlikte Kırşehir Armas otelde yüzü aşkın mezun, misafir edildi.

 

 

Kırşehir Adliyesi Müdürü Halil Şimşek; Ankara'da  1986 yılında açılan ve devlet parasız yatılı olan  Türkiye'nin ilk Adalet Meslek Lisesi  olma özelliğini taşıyan Ankara Adalet Meslek Lisesinin ilk mezunu olduğunu, 33. Yıl geleneksel toplantısının ilimizde gerçekleştirildiğini, Edirne’den Kars’a Sinop’dan Hatay’a Türkiye nin dört bir yanından arkadaşlarının toplantıya katıldığını, devletin her kademesinde ve yargı camiasında bürokrat olarak çalışan arkadaşlarının olduğunu, memleketin her köşesinde her an bilfiil hizmet eden arkadaşlarına, Ahi Evranı, Aşıkpaşayı, Cacabeyi, kısacası ozanlar diyarı Şirin Kırşehir'i tanıtmak istediğini, Katılımları ile ilimizi onurlandıran tüm mezun arkadaşlarına ve gösterdikleri alaka nedeniyle Armas otel yöneticilerine teşekkür ettiğini belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.