Vali Buhara'nın İlk Ziyaretleri

GÜNDEM 19.05.2022 - 16:47, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Vali Buhara'nın İlk Ziyaretleri

Kırşehir'in yeni Valisi Hüdayar Mete Buhara, ilk ziyaretlerini şehit ve gazi ailelerine gerçekleştirdi.

Programına Şehit Polis Memuru Buket Keleş’in ailesini ziyaret ederek başlayan Vali Hüdayar Mete Buhara, şehit polisin babası Hamdi Keleş ve annesi Güler Keleş ile bir süre sohbet ederek başsağlığı dileğinde bulundu.     Daha sonra görevi sırasında Gazilik mertebesine ulaşan Sözleşmeli Piyade Er Uğur Ceylan Şahin’i evinde ziyaret eden Vali Hüdayar Mete Buhara, ziyaretleri sırasında yaptığı konuşmada, şehit ve gazilerimizin unutulmaz kahramanlar olarak milletimizin gönlünde daima yer aldığını ve her zaman şükranla anılacaklarını ifade etti.     Şehitlerimizin emaneti olan ailelerinin ve gazilerimizin her zaman yanında olduklarını belirten ValiBuhara, kendilerine kapılarının her zaman açık olduğunu söyledi.  
Kırşehir'in yeni Valisi Hüdayar Mete Buhara, ilk ziyaretlerini şehit ve gazi ailelerine gerçekleştirdi.

Programına Şehit Polis Memuru Buket Keleş’in ailesini ziyaret ederek başlayan Vali Hüdayar Mete Buhara, şehit polisin babası Hamdi Keleş ve annesi Güler Keleş ile bir süre sohbet ederek başsağlığı dileğinde bulundu.

 

 

Daha sonra görevi sırasında Gazilik mertebesine ulaşan Sözleşmeli Piyade Er Uğur Ceylan Şahin’i evinde ziyaret eden Vali Hüdayar Mete Buhara, ziyaretleri sırasında yaptığı konuşmada, şehit ve gazilerimizin unutulmaz kahramanlar olarak milletimizin gönlünde daima yer aldığını ve her zaman şükranla anılacaklarını ifade etti.

 

 

Şehitlerimizin emaneti olan ailelerinin ve gazilerimizin her zaman yanında olduklarını belirten ValiBuhara, kendilerine kapılarının her zaman açık olduğunu söyledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.