Şehit Askerimizin Şehadet Belgesi Takdim Edildi

YAŞAM 02.06.2022 - 00:05, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Şehit Askerimizin Şehadet Belgesi Takdim Edildi

Adana'da görevi başında iken trafik kazası sonucu şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Muharrem Efendi Dündar'ın eşine ''Şehadet Belgesi'' takdim edildi.

Adana'nın Kozan ilçesinde otomobille askeri aracın çarpışması sonucu ağır yaralanan ve yaklaşık bir aydır tedavi gördüğü hastanede şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Muharrem Efendi Dündar, memleketi Yerköy'de toprağa verilmişti.Muharrem Efendi Dündar'ın şehadet belgesi, Kırşehirli olan eşi Kübra Dündar'a takdim edildi.   Şehidin ailesine başsağlığı dileyen Vali H. Mete Buhara, Şehitliğin herkese nasip olmayacak kadar kutsal bir mertebe olduğunu belirterek, “Şehitlerimizin bizlere emanet bıraktığı ailelerinin yanında olmaya devam edeceğiz. Bu vesileyle, tüm şehitlerimizi ve Şehit Jandarma Uzman Çavuş Muharrem Efendi Dündar’ı bir kere daha rahmetle anıyorum.” dedi.       İl Jandarma Komutanı J. Kd. Alb. Sadık Gülecen, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Abdullah Kömürcüoğlu ile şehidimizin anne ve babasının da yer aldığı program, Vali Buhara'nın  ‘Şehadet Belgesi’ni takdim etmesi ile sona erdi.
Adana'da görevi başında iken trafik kazası sonucu şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Muharrem Efendi Dündar'ın eşine ''Şehadet Belgesi'' takdim edildi.

Adana'nın Kozan ilçesinde otomobille askeri aracın çarpışması sonucu ağır yaralanan ve yaklaşık bir aydır tedavi gördüğü hastanede şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Muharrem Efendi Dündar, memleketi Yerköy'de toprağa verilmişti.Muharrem Efendi Dündar'ın şehadet belgesi, Kırşehirli olan eşi Kübra Dündar'a takdim edildi.

 

Şehidin ailesine başsağlığı dileyen Vali H. Mete Buhara, Şehitliğin herkese nasip olmayacak kadar kutsal bir mertebe olduğunu belirterek, “Şehitlerimizin bizlere emanet bıraktığı ailelerinin yanında olmaya devam edeceğiz. Bu vesileyle, tüm şehitlerimizi ve Şehit Jandarma Uzman Çavuş Muharrem Efendi Dündar’ı bir kere daha rahmetle anıyorum.” dedi.

 

 

 

İl Jandarma Komutanı J. Kd. Alb. Sadık Gülecen, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Abdullah Kömürcüoğlu ile şehidimizin anne ve babasının da yer aldığı program, Vali Buhara'nın  ‘Şehadet Belgesi’ni takdim etmesi ile sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.