Kızırmak Adı Gibi Akmaya Başladı

YAŞAM 10.06.2022 - 22:34, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kızırmak Adı Gibi Akmaya Başladı

Etkili olan sağanak yağışların ardından Türkiye’nin en uzun nehri Kızılırmak ismini taşıdığı kızıl renge büründü.

Sivas’taki Kızıldağ'dan doğarak Samsun'un Bafra İlçesi'nde Karadeniz'e dökülen Türkiye'nin en uzun nehri olan Kızılırmak, geçtiğimiz yıl kuruma noktasına gelip gri renge bürünmüştü.     Etkili olan sağanak yağışların ardından Kızılırmak da tam anlamıyla kızıl rengine kavuştu.Görüntüsüyle mest eden ırmak etkili yağışlarla birlikte taşınan toprağın rengini aldı.     Yağışlarla yamaçlardan taşınan toprağın etkisiyle rengi kızıla dönen nehir,  drone ile havadan görüntülendi.
Etkili olan sağanak yağışların ardından Türkiye’nin en uzun nehri Kızılırmak ismini taşıdığı kızıl renge büründü.

Sivas’taki Kızıldağ'dan doğarak Samsun'un Bafra İlçesi'nde Karadeniz'e dökülen Türkiye'nin en uzun nehri olan Kızılırmak, geçtiğimiz yıl kuruma noktasına gelip gri renge bürünmüştü.

 

 

Etkili olan sağanak yağışların ardından Kızılırmak da tam anlamıyla kızıl rengine kavuştu.Görüntüsüyle mest eden ırmak etkili yağışlarla birlikte taşınan toprağın rengini aldı.

 

 

Yağışlarla yamaçlardan taşınan toprağın etkisiyle rengi kızıla dönen nehir,  drone ile havadan görüntülendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.