Kırşehirli İş İnsanı Çetin Ay Cumhurbaşkanı Adayı

GÜNDEM 23.06.2022 - 19:28, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehirli İş İnsanı Çetin Ay Cumhurbaşkanı Adayı

Geçirdiği trafik kazası nedeniyle hayatını kaybeden Taner Ay'ın babası Çetin Ay Cumhurbaşkanı Adayı oldu.

Bulgaristan'da geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden gurbetçi iş insanı Taner Ay'ın babası Çetin Ay'ın , cumhurbaşkanı adayı olduğu duyuruldu.Çetin Ay'ın Cumhurbaşkanı adaylığı ile ilgili açıklamayı ilerleyen günlerde yapacağı bildirilirken, Çetin Ay'ın yakınları da adaylığı doğruladı.     ''BAŞIMIZA GELMEYEN KALMADI'' DEMİŞTİ Kırşehirli İş İnsanı Çetin Ay, geçtiğimiz günlerde dünyanın en büyük Cruise Gemisini (Turist kruvazörü) İstanbul'a getirtmiş ve adından söz ettirmişti.Almanya'da Sağlık alanında faaliyet gösteren ve İstanbul'da oteli bulunan Çetin Ay geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, '' İstanbul’u turizmin başkenti yaptık, başımıza gelmeyen kalmadı. Destek olacakları yerde köstek oldular.Projelerimizi engellemeye çalışıyorlar.Adımızı bile kullanmadıkları gibi, işimizi elimizden almaya çalışıyorlar'' diye konuşmuştu.Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Belçika’da görüştüğünü ve Erdoğan’ın kendisine “Türkiye’ye yatırım getirin” dediğini belirten AyCruise Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Ay, Türkiye’de Cumhurbaşkanının etrafına duvarlar örüldüğünü ve onunla görüşmesine izin verilmediğini belirtti. İstanbul’un kruvaziyer turizmine yaptığı katkının resmi yetkililerce kendi başarıları gibi sunulmaya çalışıldığına dikkat çeken Ay, 3-4 defa teşebbüste bulunmasına rağmen Erdoğan ile görüşemediğini belirtti.   TANER AY İÇİN, ''SUİKAST SONUCU ŞEHİT OLDU'' DEMİŞTİ Yaklaşık 7 ay önce Almanya'ya gittiği sırada Bulgaristan'da kaza geçiren Taner Ay hayatını kaybetmişti.Taner Ay'ın babası Çetin Ay ise oğlunun hedef gösterildiğini ve suikast sonucu hayatını kaybettiğini açıklamıştı.
Geçirdiği trafik kazası nedeniyle hayatını kaybeden Taner Ay'ın babası Çetin Ay Cumhurbaşkanı Adayı oldu.

Bulgaristan'da geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden gurbetçi iş insanı Taner Ay'ın babası Çetin Ay'ın , cumhurbaşkanı adayı olduğu duyuruldu.Çetin Ay'ın Cumhurbaşkanı adaylığı ile ilgili açıklamayı ilerleyen günlerde yapacağı bildirilirken, Çetin Ay'ın yakınları da adaylığı doğruladı.

 

 

''BAŞIMIZA GELMEYEN KALMADI'' DEMİŞTİ

Kırşehirli İş İnsanı Çetin Ay, geçtiğimiz günlerde dünyanın en büyük Cruise Gemisini (Turist kruvazörü) İstanbul'a getirtmiş ve adından söz ettirmişti.Almanya'da Sağlık alanında faaliyet gösteren ve İstanbul'da oteli bulunan Çetin Ay geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, '' İstanbul’u turizmin başkenti yaptık, başımıza gelmeyen kalmadı. Destek olacakları yerde köstek oldular.Projelerimizi engellemeye çalışıyorlar.Adımızı bile kullanmadıkları gibi, işimizi elimizden almaya çalışıyorlar'' diye konuşmuştu.Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Belçika’da görüştüğünü ve Erdoğan’ın kendisine “Türkiye’ye yatırım getirin” dediğini belirten AyCruise Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Ay, Türkiye’de Cumhurbaşkanının etrafına duvarlar örüldüğünü ve onunla görüşmesine izin verilmediğini belirtti. İstanbul’un kruvaziyer turizmine yaptığı katkının resmi yetkililerce kendi başarıları gibi sunulmaya çalışıldığına dikkat çeken Ay, 3-4 defa teşebbüste bulunmasına rağmen Erdoğan ile görüşemediğini belirtti.

 

TANER AY İÇİN, ''SUİKAST SONUCU ŞEHİT OLDU'' DEMİŞTİ

Yaklaşık 7 ay önce Almanya'ya gittiği sırada Bulgaristan'da kaza geçiren Taner Ay hayatını kaybetmişti.Taner Ay'ın babası Çetin Ay ise oğlunun hedef gösterildiğini ve suikast sonucu hayatını kaybettiğini açıklamıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.