Maaşıyla Gündeme Gelen Bakan Yardımcısından Kırşehir Ziyareti

SİYASET 04.07.2022 - 13:23, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Maaşıyla Gündeme Gelen Bakan Yardımcısından Kırşehir Ziyareti

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Nadir Alpaslan Kırşehir'e gelerek çeşitli ziyaretlerde ve incelemelerde bulundu.

Valiler Kararnamesi ile ataması gerçekleştirilen Vali Hüdayar Mete Buhara'yı ziyaret ederek Kırşehir temaslarına başlayan Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Nadir Alpaslan,  turizm çalışmalarını inceleyerek değerlendirmelerde bulundu.     Daha sonra AK Parti Kırşehir İl Başkanlığını ziyaret eden Alpaslan, İl Başkanı Seher Ünsal ve partilileri ile bir araya geldi. AK Parti Teşkilatı ziyaretinde İl Genel Meclis Başkanı Şaban Çelik, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ali Demir, belediye başkanları ve ilçe başkanlarının da katıldığı bir toplantıyla katılan Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Nadir Alpaslan, il genelinde oluşturulan talepler iletildi.     NEŞET ERTAŞ MÜZİK MÜZESİ YAPILACAK AK Parti İl Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada İl Başkanı Seher Ünsal'ın, Bakan Yardımcısı Nadir Alpaslan'dan ''Neşet Ertaş Müzik Müzesi'' söz aldığı bildirildi.Ünsal, Neşet Ertaş'ın genç nesillere tanıtımı, Türk Halk Müziği ve Bozlak kültürüne yaptığı emeklerin, çalışmaların doğru şekilde anlatılması ve sergilenmesi için Neşet Ertaş Müzik Müzesine ihtiyaç duyulduğunu belirterek müzik müzesini en çok hak eden ilin UNESCO Müzik Şehri Kırşehir olduğunu da söyledi.     Toplantının ardından tadilat çalışmaları süren Cacabey Medresesi inşaatını inceleyen Bakan Yardımcısı Nadir Alpaslan, Kırşehir için önemli yapılardan bir tanesi olan Medresesinin Eylül ayına kadar tamamlanarak, hizmete açılması için talimat verdi. Melikgazi Türbesi, Lale Caminde de yapılan incelemelerinin ardından konuşan Alparslan, kültürel miraslara sahip çıkılacağını ve Melikgazi Türbesi ile Lale Camiinin çevre düzenlemelerinine kısa sürede başlanacağını söyledi.      MAAŞIYLA GÜNDEME GELMİŞTİ Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Nadir Alpaslan daha önce çoklu maaşıyla gündeme gelmişti.CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz Nadir Alpaslan'ın bakan yardımcısı olarak aylık 39 bin 357 TL ve yönetim kurulunda bulunduğu KuveytTürk’ten aldığı ücretlerle aylık kazancının yaklaşık 313 bin 870 TL olduğunu açıklamıştı.Yavuzyılmaz, Alpaslan'ın kazancını  dolar kuru ve KuveytTürk 2022 Genel Kurul Tutanağı'nı baz alarak hesapladı.
Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Nadir Alpaslan Kırşehir'e gelerek çeşitli ziyaretlerde ve incelemelerde bulundu.

Valiler Kararnamesi ile ataması gerçekleştirilen Vali Hüdayar Mete Buhara'yı ziyaret ederek Kırşehir temaslarına başlayan Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Nadir Alpaslan,  turizm çalışmalarını inceleyerek değerlendirmelerde bulundu.

 

 

Daha sonra AK Parti Kırşehir İl Başkanlığını ziyaret eden Alpaslan, İl Başkanı Seher Ünsal ve partilileri ile bir araya geldi. AK Parti Teşkilatı ziyaretinde İl Genel Meclis Başkanı Şaban Çelik, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ali Demir, belediye başkanları ve ilçe başkanlarının da katıldığı bir toplantıyla katılan Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Nadir Alpaslan, il genelinde oluşturulan talepler iletildi.

 

 

NEŞET ERTAŞ MÜZİK MÜZESİ YAPILACAK

AK Parti İl Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada İl Başkanı Seher Ünsal'ın, Bakan Yardımcısı Nadir Alpaslan'dan ''Neşet Ertaş Müzik Müzesi'' söz aldığı bildirildi.Ünsal, Neşet Ertaş'ın genç nesillere tanıtımı, Türk Halk Müziği ve Bozlak kültürüne yaptığı emeklerin, çalışmaların doğru şekilde anlatılması ve sergilenmesi için Neşet Ertaş Müzik Müzesine ihtiyaç duyulduğunu belirterek müzik müzesini en çok hak eden ilin UNESCO Müzik Şehri Kırşehir olduğunu da söyledi.

 

 

Toplantının ardından tadilat çalışmaları süren Cacabey Medresesi inşaatını inceleyen Bakan Yardımcısı Nadir Alpaslan, Kırşehir için önemli yapılardan bir tanesi olan Medresesinin Eylül ayına kadar tamamlanarak, hizmete açılması için talimat verdi. Melikgazi Türbesi, Lale Caminde de yapılan incelemelerinin ardından konuşan Alparslan, kültürel miraslara sahip çıkılacağını ve Melikgazi Türbesi ile Lale Camiinin çevre düzenlemelerinine kısa sürede başlanacağını söyledi. 

 

 

MAAŞIYLA GÜNDEME GELMİŞTİ

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Nadir Alpaslan daha önce çoklu maaşıyla gündeme gelmişti.CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz Nadir Alpaslan'ın bakan yardımcısı olarak aylık 39 bin 357 TL ve yönetim kurulunda bulunduğu KuveytTürk’ten aldığı ücretlerle aylık kazancının yaklaşık 313 bin 870 TL olduğunu açıklamıştı.Yavuzyılmaz, Alpaslan'ın kazancını  dolar kuru ve KuveytTürk 2022 Genel Kurul Tutanağı'nı baz alarak hesapladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.