Şehit Yılmaz Tuncer İsmi Yeni Bir Projeye Verilecek

GÜNDEM 08.07.2022 - 22:04, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Şehit Yılmaz Tuncer İsmi Yeni Bir Projeye Verilecek

Kırşehir Belediyesi, CHP, AK Parti, İYİ Parti ve MHP'li Belediyesi meclis üyeleri trafından alınan karar ile birlikte Şehit Yılmaz Tuncer isminin yeni bir projeye verilmesini kararlaştırdı.

Kırşehir Belediyesi Temmuz ayı olağan meclis toplantısı Neşet Ertaş Kültür ve Sanat Merkezi meclis toplantı salonunda gerçekleştirildi.İmar ile ilgili gündem maddelerinin görüşüldüğü toplantıda Aile ve Sosyal Poltikalar Bakanlığı'nın, Kentpark'ın adının Şehit Yılmaz Tuncer olarak değiştirilmesi yönündeki talebi oylandı.   Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, bakanlık yazısının usule uygun şekilde düzenlenmediği konusunda meclis üyelerine bilgi vererek Kentpark'ın adının değiştirilmesi ile ilgili kararı meclis üyelerine bıraktı.Ekicioğlu ayrıca, Şehit Yılmaz Tuncer isminin gerçekleştirilecek büyük bir projeye de verilebileceğini aktardı.   CHP, AK Parti, İYİ Parti ve MHP'li meclis üyeleri ise Kentpark isminin Kırşehir ile özdeşleştiğini ve Kentpark isminin vatandaşlar tarafından benimsendiği yönünde görüş bildirerek Şehit Yılmaz Tuncer isminin yeni bir projeye verilmesi yönünde karar verdi.   Meclis Toplantısında Şehit Yılmaz Tuncer isminin verilebileceği projeler ile ilgili meclis üyeleri bilgilendirildi.    
Kırşehir Belediyesi, CHP, AK Parti, İYİ Parti ve MHP'li Belediyesi meclis üyeleri trafından alınan karar ile birlikte Şehit Yılmaz Tuncer isminin yeni bir projeye verilmesini kararlaştırdı.

Kırşehir Belediyesi Temmuz ayı olağan meclis toplantısı Neşet Ertaş Kültür ve Sanat Merkezi meclis toplantı salonunda gerçekleştirildi.İmar ile ilgili gündem maddelerinin görüşüldüğü toplantıda Aile ve Sosyal Poltikalar Bakanlığı'nın, Kentpark'ın adının Şehit Yılmaz Tuncer olarak değiştirilmesi yönündeki talebi oylandı.

 

Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, bakanlık yazısının usule uygun şekilde düzenlenmediği konusunda meclis üyelerine bilgi vererek Kentpark'ın adının değiştirilmesi ile ilgili kararı meclis üyelerine bıraktı.Ekicioğlu ayrıca, Şehit Yılmaz Tuncer isminin gerçekleştirilecek büyük bir projeye de verilebileceğini aktardı.

 

CHP, AK Parti, İYİ Parti ve MHP'li meclis üyeleri ise Kentpark isminin Kırşehir ile özdeşleştiğini ve Kentpark isminin vatandaşlar tarafından benimsendiği yönünde görüş bildirerek Şehit Yılmaz Tuncer isminin yeni bir projeye verilmesi yönünde karar verdi.

 

Meclis Toplantısında Şehit Yılmaz Tuncer isminin verilebileceği projeler ile ilgili meclis üyeleri bilgilendirildi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.