Boşandığı Eşini Çocuklarının Gözü Önünde Öldüren Adamın Cezası Belli Oldu

ASAYİŞ 21.07.2022 - 13:27, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Boşandığı Eşini Çocuklarının Gözü Önünde Öldüren Adamın Cezası Belli Oldu

Kırşehir'de 2 yıl önce anlaşmalı olarak boşandığı ancak aynı evi paylaşmaya devam ettiği eşini pompalı tüfekle ödüren zanlıya müebbet hapis cezası verildi.

Olay, Bahçelievler Mahallesi'nde meydana gelmişti.Sanayide çalıştığı öğrenilen Nihat Çakır (47) eşi Alev Ergin'den boşanmış ancak aynı evi paylaşmaya devam etmişti.Nihat Çakır, tartıştığı Alev Ergin'i 4 çocuğunun gözü önünde pompalı tüfekle katletti.Olay yerinden kaçan Çakır, saklandığı yerde polis tarafından gözaltına alındı ve cinayeti itiraf etti.Kasten öldürme suçuyla müebbet hapsi istenen Çakır, hakim karşısına çıktı.     ELİNDE BIÇAKLA BANA SALDIRDI, TÜFEK BİR ANDA ATEŞ ALDI Kırşehir Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davada sanık Çakır ile hayatını kaybeden Alev Ergin'in yakınları hazır bulundu. Çakır, mahkemede Ergin'in başkaları ile mesajlaştığını öne sürerek, "Olay günü çocuklarımız dışarıda oyun oynuyordu. Biz de Alev ile sohbet ediyorduk. Alev sürekli telefonla uğraşıyordu. Sosyal medyada birileriyle mesajlaştığını gördüm. 'Sen kiminle konuşuyorsun' dediğimde 'Varacağım herifle yazışıyordum. Onu buraya getireceğim' dedi. Ben de 'Allah seni bildiği gibi yapsın' diyerek odadan uzaklaşmak istedim. Bir baktım Alev elinde bıçakla bana saldırmaya başladı. 'Beni mi öldüreceksin?' dedim. Alev beni itekleyince kanepenin altında bulunan tüfeğin yanına düştüm. Tüfeğin namlusunu Alev'in omzuna yaslayarak, uzaklaştırmak istedim. Tüfek bir anda ateş aldı. Kaç el ateş aldı bilmiyorum. Keşke böyle bir şey olmasaydı.pişmanım'' dedi. Mahkeme heyeti sanık Çakır'a 'kasten öldürme' suçundan müebbet hapis cezası verdi.
Kırşehir'de 2 yıl önce anlaşmalı olarak boşandığı ancak aynı evi paylaşmaya devam ettiği eşini pompalı tüfekle ödüren zanlıya müebbet hapis cezası verildi.

Olay, Bahçelievler Mahallesi'nde meydana gelmişti.Sanayide çalıştığı öğrenilen Nihat Çakır (47) eşi Alev Ergin'den boşanmış ancak aynı evi paylaşmaya devam etmişti.Nihat Çakır, tartıştığı Alev Ergin'i 4 çocuğunun gözü önünde pompalı tüfekle katletti.Olay yerinden kaçan Çakır, saklandığı yerde polis tarafından gözaltına alındı ve cinayeti itiraf etti.Kasten öldürme suçuyla müebbet hapsi istenen Çakır, hakim karşısına çıktı.

 

 

ELİNDE BIÇAKLA BANA SALDIRDI, TÜFEK BİR ANDA ATEŞ ALDI

Kırşehir Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davada sanık Çakır ile hayatını kaybeden Alev Ergin'in yakınları hazır bulundu. Çakır, mahkemede Ergin'in başkaları ile mesajlaştığını öne sürerek, "Olay günü çocuklarımız dışarıda oyun oynuyordu. Biz de Alev ile sohbet ediyorduk. Alev sürekli telefonla uğraşıyordu. Sosyal medyada birileriyle mesajlaştığını gördüm. 'Sen kiminle konuşuyorsun' dediğimde 'Varacağım herifle yazışıyordum. Onu buraya getireceğim' dedi. Ben de 'Allah seni bildiği gibi yapsın' diyerek odadan uzaklaşmak istedim. Bir baktım Alev elinde bıçakla bana saldırmaya başladı. 'Beni mi öldüreceksin?' dedim. Alev beni itekleyince kanepenin altında bulunan tüfeğin yanına düştüm. Tüfeğin namlusunu Alev'in omzuna yaslayarak, uzaklaştırmak istedim. Tüfek bir anda ateş aldı. Kaç el ateş aldı bilmiyorum. Keşke böyle bir şey olmasaydı.pişmanım'' dedi.

Mahkeme heyeti sanık Çakır'a 'kasten öldürme' suçundan müebbet hapis cezası verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.