Starlink Uyduları Kırşehir'de Heyecan Yarattı

TEKNOLOJİ 23.07.2022 - 22:59, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Starlink Uyduları Kırşehir'de Heyecan Yarattı

Dünyanın en zengin iş insanı Elon Musk'ın bütün dünyada internet erişimi sağlanması için kurduğu uydu takım yıldızı olan starlink uyduları Kırşehir semalarından geçti.Akşam saatlerinde Kırşehir semalarında görülen uydu takım yıldızı görsel şölen oluşturdu.İlk kez bu görüntüyle karşılaşan vatandaşlar şaşkınlıklarını gizleyemedi.   YÜKSEK HIZLI TREN ESPRİLERİ PATLADI Öte yandan starlink uydu görüntülerini paylaşan bazı vatandaşlar ise Yerköy-Kayseri hızlı tren hattına ironi yaparak '' yht'nin geçmediği Kırşehir'den starlink uyduları geçti'' şeklinde paylaşımda bulundular.Bir vatandaşın tarafımıza gönderdiği video ile birlikte ilettiği mesaj ise manidardı, ''Ülkenin hızlı tren hattı Kırşehir'i teğet geçerken elin Amerikalısının uydusu üzerimizden geçiyor tövbe yarabbim ! ''

Dünyanın en zengin iş insanı Elon Musk'ın bütün dünyada internet erişimi sağlanması için kurduğu uydu takım yıldızı olan starlink uyduları Kırşehir semalarından geçti.Akşam saatlerinde Kırşehir semalarında görülen uydu takım yıldızı görsel şölen oluşturdu.İlk kez bu görüntüyle karşılaşan vatandaşlar şaşkınlıklarını gizleyemedi.

 

YÜKSEK HIZLI TREN ESPRİLERİ PATLADI

Öte yandan starlink uydu görüntülerini paylaşan bazı vatandaşlar ise Yerköy-Kayseri hızlı tren hattına ironi yaparak '' yht'nin geçmediği Kırşehir'den starlink uyduları geçti'' şeklinde paylaşımda bulundular.Bir vatandaşın tarafımıza gönderdiği video ile birlikte ilettiği mesaj ise manidardı, ''Ülkenin hızlı tren hattı Kırşehir'i teğet geçerken elin Amerikalısının uydusu üzerimizden geçiyor tövbe yarabbim ! ''

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.