Turka Center'ın Kurucusu Hikmet Aslan Vefat Etti

YAŞAM 31.07.2022 - 22:32, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Turka Center'ın Kurucusu Hikmet Aslan Vefat Etti

Kırşehir'de merkezli Turka Center marketler zincirinin kurucusu Hikmet Aslan vefat etti.

Aslan Kardeşler AŞ bünyesinde, Kırşehir'de kurulan ve ülke genelinde çok sayıda şubeye ulaşan Turka Center'ın kurucusu iş insanı Hikmet Aslan vefat etti.Aynı zamanda Kırşehir AK Parti 24. Mileltvekili Muzaffer Aslan ve iş adamları Hayri ile Zafer Aslan'ın  da babası olan Hikmet Aslan Ahi Evran Külliyesi'nde öğlen namazına miteakip kılınacak olan cenaze namazının ardından Bağbaşı mezarlığına defnedilecek. Kırşehir Haber Türk olarak merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına ise baş sağlığı dileriz.
Kırşehir'de merkezli Turka Center marketler zincirinin kurucusu Hikmet Aslan vefat etti.

Aslan Kardeşler AŞ bünyesinde, Kırşehir'de kurulan ve ülke genelinde çok sayıda şubeye ulaşan Turka Center'ın kurucusu iş insanı Hikmet Aslan vefat etti.Aynı zamanda Kırşehir AK Parti 24. Mileltvekili Muzaffer Aslan ve iş adamları Hayri ile Zafer Aslan'ın  da babası olan Hikmet Aslan Ahi Evran Külliyesi'nde öğlen namazına miteakip kılınacak olan cenaze namazının ardından Bağbaşı mezarlığına defnedilecek.

Kırşehir Haber Türk olarak merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına ise baş sağlığı dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.