45 Bin Üretim Kapasiteli Kırşehir Halk Ekmek Fırını Tamamlanmak Üzere

GÜNDEM 12.08.2022 - 21:30, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

45 Bin Üretim Kapasiteli Kırşehir Halk Ekmek Fırını Tamamlanmak Üzere

Kırşehir Belediyesi tarafından satışa sunulan ve dağıtılan halk ekmeği için yeni bir ekmek fırını inşa ediliyor.2 ay sonra hizmete girecek olan yeni fırın günde 45 bin ekmek üretebilecek.

200 gram ekmeğin 3,5 TL'den satıldığı Kırşehir'de halk ekmeğe olan ihtiyaç da oldukça arttı.Günlük kapasitesi 12 bin ekmek olan mevcut fırında üretilen ekmeklerin 8 bin halk ekmek büfelerinden 2,75 TL'de satışa sunulurken kalan 4 bin ekmek ise ihtiyaç sahibi vatandaşlara dağıtılıyor.   850 Metrekarelik Kapalı alanda Dev Bir Tünel Ekmek Fırını olacak BAŞKAN EKİCİOĞLU TALİMAT VERMİŞTİ Ucuz ekmek almak isteyen vatandaşlar ise gece saatlerinden itibaren halk ekmek büfeleri önünde ucuz ekmek almak isteyen vatandaşlar uzun ekmek kuyrukları oluşturuyor. Vatandaşların temel gıda ürünlerine hiç olmadığı kadar ihtiyacı olduğunu belirten Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, daha yüksek kapasitede ekmek üreten yeni bir fırın inşa edeceklerini açıklamıştı.     45 BİN KAPASİTELİ FIRIN 2 AY SONRA HİZMETE GİRİYOR Kırşehir Belediyesi'ne ait eski binası alanında 45 bin ekmek üretim kapasitesine sahip yeni fırın binası inşa edildi ve tamamlanmak üzere.Yaklaşık 2 ay sonra hizmete girecek olan yeni fırında üretilecek halk ekmeğin bir kısmı halk ekmek büfelerinden satışa sunulacak ve kalan kısmı ise ihtiyaç sahibi vatandaşlara dağıtılacak.  
Kırşehir Belediyesi tarafından satışa sunulan ve dağıtılan halk ekmeği için yeni bir ekmek fırını inşa ediliyor.2 ay sonra hizmete girecek olan yeni fırın günde 45 bin ekmek üretebilecek.

200 gram ekmeğin 3,5 TL'den satıldığı Kırşehir'de halk ekmeğe olan ihtiyaç da oldukça arttı.Günlük kapasitesi 12 bin ekmek olan mevcut fırında üretilen ekmeklerin 8 bin halk ekmek büfelerinden 2,75 TL'de satışa sunulurken kalan 4 bin ekmek ise ihtiyaç sahibi vatandaşlara dağıtılıyor.

 

850 Metrekarelik Kapalı alanda Dev Bir Tünel Ekmek Fırını olacak

BAŞKAN EKİCİOĞLU TALİMAT VERMİŞTİ

Ucuz ekmek almak isteyen vatandaşlar ise gece saatlerinden itibaren halk ekmek büfeleri önünde ucuz ekmek almak isteyen vatandaşlar uzun ekmek kuyrukları oluşturuyor. Vatandaşların temel gıda ürünlerine hiç olmadığı kadar ihtiyacı olduğunu belirten Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, daha yüksek kapasitede ekmek üreten yeni bir fırın inşa edeceklerini açıklamıştı.

 

 

45 BİN KAPASİTELİ FIRIN 2 AY SONRA HİZMETE GİRİYOR

Kırşehir Belediyesi'ne ait eski binası alanında 45 bin ekmek üretim kapasitesine sahip yeni fırın binası inşa edildi ve tamamlanmak üzere.Yaklaşık 2 ay sonra hizmete girecek olan yeni fırında üretilecek halk ekmeğin bir kısmı halk ekmek büfelerinden satışa sunulacak ve kalan kısmı ise ihtiyaç sahibi vatandaşlara dağıtılacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.