Kırşehir'de Filme Konu Olacak Faili Meçhul Cinayet

ASAYİŞ 23.09.2022 - 00:01, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'de Filme Konu Olacak Faili Meçhul Cinayet

Kırşehir'de filmlere konu olacak bir cinayet hikayesi 16 yıl sonra Jandarma Suç Araştırma Timi tarafından açığa çıkarılarak failler tespit edildi.

Kırşehir'de faili meçhul cinayetleri çözmek üzere oluşturulan Jandarma Suç Araştırma Timi, faili meçhul bir cinayeti daha açıklığa kavuşturdu. ''JANDARMA SUÇ ARAŞTIRMA TİMİ ÇOCUK FELCİNDEN YOLA ÇIKTI'' Alınan bilgiye göre Çiçekdağı'na bağlı Harmanpınar Köyü mevkiinde sonradan bir erkek şahsa ait olduğu belirlenen kemikler bulundu.2008 yılında bulunan ceset üzerinde yapılan incelemede şahsın, küçük yaşlarda çocuk felci geçirdiği tespit edildi ve rapora işlendi.Buradan yola çıkan ekipler, daha önce çocuk felci geçiren kişilerin listesini çıkardı ve C.F isimli kişinin 2006 yılından beri kayıp olduğunu belirledi.     ''ALACAK VERECEK MESELESİNDEN DOLAYI ARKADAŞLARI TARAFINDAN ÖLDÜRÜLMÜŞ'' DNA karşılaştırması ile yapılan incelemede 2008 yılında bulunan kemiklerin 2006 yılında kaybolan C.F'ye ait olduğu tespit edildi.Bunun üzerine tekrar incelenen dosya sonucu C.F'nin alacak verecek meselesinden dolayı arkadaşlar A.A ve M.T tarafından öldürüldüğü belirlendi.Zanlılardan M.T'nin 2011 yılında vefat ettiği ortaya çıkarken diğer zanlı Ankara'nın Sincan İlçesi'nde yakalandı.     TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ Sorgusu yapılan A.A hakkında yapılan işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi ve tutuklanarak cezaevine gönderildi.  
Kırşehir'de filmlere konu olacak bir cinayet hikayesi 16 yıl sonra Jandarma Suç Araştırma Timi tarafından açığa çıkarılarak failler tespit edildi.

Kırşehir'de faili meçhul cinayetleri çözmek üzere oluşturulan Jandarma Suç Araştırma Timi, faili meçhul bir cinayeti daha açıklığa kavuşturdu.

''JANDARMA SUÇ ARAŞTIRMA TİMİ ÇOCUK FELCİNDEN YOLA ÇIKTI''

Alınan bilgiye göre Çiçekdağı'na bağlı Harmanpınar Köyü mevkiinde sonradan bir erkek şahsa ait olduğu belirlenen kemikler bulundu.2008 yılında bulunan ceset üzerinde yapılan incelemede şahsın, küçük yaşlarda çocuk felci geçirdiği tespit edildi ve rapora işlendi.Buradan yola çıkan ekipler, daha önce çocuk felci geçiren kişilerin listesini çıkardı ve C.F isimli kişinin 2006 yılından beri kayıp olduğunu belirledi.

 

 

''ALACAK VERECEK MESELESİNDEN DOLAYI ARKADAŞLARI TARAFINDAN ÖLDÜRÜLMÜŞ''

DNA karşılaştırması ile yapılan incelemede 2008 yılında bulunan kemiklerin 2006 yılında kaybolan C.F'ye ait olduğu tespit edildi.Bunun üzerine tekrar incelenen dosya sonucu C.F'nin alacak verecek meselesinden dolayı arkadaşlar A.A ve M.T tarafından öldürüldüğü belirlendi.Zanlılardan M.T'nin 2011 yılında vefat ettiği ortaya çıkarken diğer zanlı Ankara'nın Sincan İlçesi'nde yakalandı.

 

 

TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Sorgusu yapılan A.A hakkında yapılan işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi ve tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.