Kırşehir'de Girilmedik Mahalle, Cadde ve Sokak Kalmıyor

GÜNDEM 09.10.2022 - 12:53, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'de Girilmedik Mahalle, Cadde ve Sokak Kalmıyor

Kırşehir'deki bütün mahallelerden gelen talepleri değerlendiren Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, birincil talebin yol ve kaldırım olduğunu görünce, ''Kırşehir'de girilmedik mahalle ve sokak bırakmayacağız'' demişti.Kırşehir Belediyesi ekipleri bugüne kadar yol götürülmeyen mahalle ve sokaklardaki yoğun çalışmalarını sürdürüyor.

''Ortak akıl'' mesajını sürekli olarak vurgulayan Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, Kırşehirlilerin taleplerini yerinde dinleyerek bunları rapor haline getirdi.Çıkan rapor, Kırşehirlilerin en çok ''yol ve kaldırım'' talep ettiğini gözler önüne serdi.     Bunun üzerine çalışma başlatan Başkan Ekicioğlu, Kırşehirli vatandaşların ''yol'' sorunun tamamen ortadan kaldırmak için büyük bir bütçe ayırdı.Daha önce Kırşehir Belediyesi'ne ait atıl vaziyetteki Asfalt Plent tesisini tekrar faaliyete geçiren Ekicioğlu, vatandaşların ''yol'' talebini karşılamak üzere Kırşehir tarihinde rekor projeye imza atarak 100 Milyon TL'lik asfalt ihale gerçekleştirdi.     Önceki yönetim tarafından değiştirilmeyen asbestli boruları sağlıklı polietilen borularla değiştiren ve ilk etapta alt yapı problemlerini çözerek yol bozma faaliyetlerinin önüne geçmek isteyen Başkan Ekicioğlu, alt yapı çalışmalarının tamamlandığı cadde ve sokaklarda asfalt serim işlemleri gerçekleştirdi.     Bugüne kadar yol asfalt serimi yapılmayan ancak yoğun nüfusun yaşadığı bölgelerde yoğun asfalt serim ve kilit parke çalışması başlatan Kırşehir Belediyesi ekipleri, şehir merkezinde düzensiz trafik akışı ve görüntüsüne neden olan cadde ve sokaklarda gerçekleştirdiği düzenleme çalışmaları ile birçok noktadaki yol ve park sorununu da ortadan kaldırdı.     Şehrin muhtelif ve yoğun bölgelerinde gerçekleştirilen üst yapı çalışmaları ile birlikte çarşı içi modern, konforlu ve yenilenmiş bir görüntüye kavuştu.Başkan Selahattin Ekicioğlu daha önce yaptığı açıklamada, sağlıklı bir mali yapı oluşturmalarının ardından Kırşehir Belediyesi'nin borçlanmadan öz kaynaklarıyla önemli hizmetler gerçekleştireceğini açıklamıştı.     Önceki yönetimden kalan devasa borcu ödeyen Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, kredi çekerek faiz ödemek yerine israfın ve talanın önüne geçerek Kırşehir'in kendi özkaynaklarıyla yol ve kaldırım çalışmalarını gerçekleştiriyor.     İşçi maaşlarını ek ödemelerle birlikte 9 bin TL'nin üzerine çeken Başkan Ekicioğlu, rantçılara, çetelere, mafyalara ve trollere değil emekçilere verdiklerini dile getirmişti.Ekicioğlu benzer şekilde talan edilen bu kaynakların da Kırşehir Halkı'na hizmet olarak aktarıldığını ve Belediye'nin borçlandırılmayarak faiz ödemesinin de önüne geçtiklerini belirtiyor.     İŞTE KIRŞEHİR'DEKİ ÜST YAPI ÇALIŞMALARINDAN GÖRÜNTÜLER    
Kırşehir'deki bütün mahallelerden gelen talepleri değerlendiren Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, birincil talebin yol ve kaldırım olduğunu görünce, ''Kırşehir'de girilmedik mahalle ve sokak bırakmayacağız'' demişti.Kırşehir Belediyesi ekipleri bugüne kadar yol götürülmeyen mahalle ve sokaklardaki yoğun çalışmalarını sürdürüyor.

''Ortak akıl'' mesajını sürekli olarak vurgulayan Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, Kırşehirlilerin taleplerini yerinde dinleyerek bunları rapor haline getirdi.Çıkan rapor, Kırşehirlilerin en çok ''yol ve kaldırım'' talep ettiğini gözler önüne serdi.

 

 

Bunun üzerine çalışma başlatan Başkan Ekicioğlu, Kırşehirli vatandaşların ''yol'' sorunun tamamen ortadan kaldırmak için büyük bir bütçe ayırdı.Daha önce Kırşehir Belediyesi'ne ait atıl vaziyetteki Asfalt Plent tesisini tekrar faaliyete geçiren Ekicioğlu, vatandaşların ''yol'' talebini karşılamak üzere Kırşehir tarihinde rekor projeye imza atarak 100 Milyon TL'lik asfalt ihale gerçekleştirdi.

 

 

Önceki yönetim tarafından değiştirilmeyen asbestli boruları sağlıklı polietilen borularla değiştiren ve ilk etapta alt yapı problemlerini çözerek yol bozma faaliyetlerinin önüne geçmek isteyen Başkan Ekicioğlu, alt yapı çalışmalarının tamamlandığı cadde ve sokaklarda asfalt serim işlemleri gerçekleştirdi.

 

 

Bugüne kadar yol asfalt serimi yapılmayan ancak yoğun nüfusun yaşadığı bölgelerde yoğun asfalt serim ve kilit parke çalışması başlatan Kırşehir Belediyesi ekipleri, şehir merkezinde düzensiz trafik akışı ve görüntüsüne neden olan cadde ve sokaklarda gerçekleştirdiği düzenleme çalışmaları ile birçok noktadaki yol ve park sorununu da ortadan kaldırdı.

 

 

Şehrin muhtelif ve yoğun bölgelerinde gerçekleştirilen üst yapı çalışmaları ile birlikte çarşı içi modern, konforlu ve yenilenmiş bir görüntüye kavuştu.Başkan Selahattin Ekicioğlu daha önce yaptığı açıklamada, sağlıklı bir mali yapı oluşturmalarının ardından Kırşehir Belediyesi'nin borçlanmadan öz kaynaklarıyla önemli hizmetler gerçekleştireceğini açıklamıştı.

 

 

Önceki yönetimden kalan devasa borcu ödeyen Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, kredi çekerek faiz ödemek yerine israfın ve talanın önüne geçerek Kırşehir'in kendi özkaynaklarıyla yol ve kaldırım çalışmalarını gerçekleştiriyor.

 

 

İşçi maaşlarını ek ödemelerle birlikte 9 bin TL'nin üzerine çeken Başkan Ekicioğlu, rantçılara, çetelere, mafyalara ve trollere değil emekçilere verdiklerini dile getirmişti.Ekicioğlu benzer şekilde talan edilen bu kaynakların da Kırşehir Halkı'na hizmet olarak aktarıldığını ve Belediye'nin borçlandırılmayarak faiz ödemesinin de önüne geçtiklerini belirtiyor.

 

 

İŞTE KIRŞEHİR'DEKİ ÜST YAPI ÇALIŞMALARINDAN GÖRÜNTÜLER

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.