Kırşehirli Çift Feci Kazada Can Verdi

GÜNDEM 06.11.2022 - 23:10, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehirli Çift Feci Kazada Can Verdi

Bolu'da şehirlerarası yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu 3 kişi hayatını kaybetti, 2'si ağır 32 ise yaralandı. Hayatını kaybeden 3 kişiden 2'sinin Kırşehirli Dursun ve Kadriye Çakmak çifti olduğu öğrenildi.

Anadolu Otoyolu'nda İstanbul istikameti Bolu geçişinde şehirlerarası bir yolcu otobüsü, Köroğlu Dinlenme Tesisleri yakınlarında yolun sağındaki bariyerleri kırarak devrildi.     ÖLEN YOLCULARDAN İKİSİ KIRŞEHİR Kazada yolculardan Ayşe Özdemir (69), Dursun (46) ve Kadriye Çakmak hayatını kaybetti, 32 kişi yaralandı.Hayatını kaybedeb Dursun ve Kadriye Çakmak isimli çiftin Kırşehir Boztepe nüfusuna kayıtlı oldukları kaydedildi.     BAKAN KOCA'DAN AÇIKLAMA Sağlık Bakanı Fahrettin Koca da sosyal medya hesabından kazayla ilgili son durumu duyurdu. Bakan Koca, "Bolu otoyolunda otobüs devrilmesiyle meydana gelen kazada 3 kişi hayatını kaybetti; ikisi ağır olmak üzere 32 kişi yaralandı. 27 kişinin tedavisine halen devam ediliyor. Kaybettiğimiz vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, ailelerine başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum" dedi.   Kırşehirli Dursun ve Kadriye Çakmak Çifti Feci Kazada Haytını Kaybetti   SÜRÜCÜ KARAKOLA GÖTÜRÜLDÜ Öte yandan, otobüsün vinç yardımıyla kaldırılması için otoyolun İstanbul istikameti geçici olarak trafiğe kapatıldı. Trafik, otobüsün kaldırılması ve yolun temizlenmesinin ardından normal seyrine döndü. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. Sürücü Doğan K. ise jandarma ekiplerince ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.
Bolu'da şehirlerarası yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu 3 kişi hayatını kaybetti, 2'si ağır 32 ise yaralandı. Hayatını kaybeden 3 kişiden 2'sinin Kırşehirli Dursun ve Kadriye Çakmak çifti olduğu öğrenildi.

Anadolu Otoyolu'nda İstanbul istikameti Bolu geçişinde şehirlerarası bir yolcu otobüsü, Köroğlu Dinlenme Tesisleri yakınlarında yolun sağındaki bariyerleri kırarak devrildi.

 

 

ÖLEN YOLCULARDAN İKİSİ KIRŞEHİR

Kazada yolculardan Ayşe Özdemir (69), Dursun (46) ve Kadriye Çakmak hayatını kaybetti, 32 kişi yaralandı.Hayatını kaybedeb Dursun ve Kadriye Çakmak isimli çiftin Kırşehir Boztepe nüfusuna kayıtlı oldukları kaydedildi.

 

 

BAKAN KOCA'DAN AÇIKLAMA

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca da sosyal medya hesabından kazayla ilgili son durumu duyurdu. Bakan Koca, "Bolu otoyolunda otobüs devrilmesiyle meydana gelen kazada 3 kişi hayatını kaybetti; ikisi ağır olmak üzere 32 kişi yaralandı. 27 kişinin tedavisine halen devam ediliyor. Kaybettiğimiz vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, ailelerine başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum" dedi.

 

Kırşehirli Dursun ve Kadriye Çakmak Çifti Feci Kazada Haytını Kaybetti

 

SÜRÜCÜ KARAKOLA GÖTÜRÜLDÜ

Öte yandan, otobüsün vinç yardımıyla kaldırılması için otoyolun İstanbul istikameti geçici olarak trafiğe kapatıldı. Trafik, otobüsün kaldırılması ve yolun temizlenmesinin ardından normal seyrine döndü. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. Sürücü Doğan K. ise jandarma ekiplerince ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.