Kırşehirliler Vakfı 134 Öğrenciye Burs Verecek

EĞİTİM 19.11.2022 - 10:49, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehirliler Vakfı 134 Öğrenciye Burs Verecek

Ankara'da öğrenim gören Kırşehirli Üniversite öğrencileri için Kırşehirliler Vakfı tarafından burs verilmesi kararlaştırılmıştı.Burs için toplam 437 üniversite öğrencisinin başvurduğu açıklanırken, bu öğrencilerden 134'üne burs verileceği belirtildi.Burs için 56 hayırseverin ise bağışta bulunduğu bildirildi.

Kırşehirliler Vakfı tarafından yapılan açıklamada kuruluşundan itibaren en yüksek öğrenci bursu ödemelerinin başlatıldığı belirtilerek çalışmaların tamamlandığı bildirildi.Vakıftan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi ;   Başta Vakıf Başkanı Tuncay Tekay olmak üzere komisyon üyeleri; Başkan Vekili Zeki Yürekli, Genel Sekreter Hacı Toprak, Yönetim Kurulu Üyeleri Tahir Köseömür ve Rabia Kaya, Kadın Kolları Başkanı Güniz Üpçin, Gençlik Kolları Başkanı Kemal Burak Gökbulut, Vakıf Kurucularımız Zülfikar Altay ve Mehmet Altıparmak’ın yoğun çalışmaları sonucu burs komisyonu çalışmalarını tamamladı.   Kırşehirli ihtiyaç sahibi ve başarılı 134 öğrenci asıl ve 16 öğrenci yedek olmak üzere 150 öğrenci belirlendi. Bu öğrencilere Vakfımız Sekiz ay boyunca kesintisiz 250 TL ödeme yapacaktır. Toplam 300.000 TL. kaynak temin edilmiş olup ödemeler öğrencilerin hesaplarına yatırılmıştır.   Vakfımızın burs başvuru hesabına 437 öğrenci başvurmuş olup, Vakıf Üyelerimiz ve Hemşerilerimizden 56 hayırsever burs ödemesi yapmıştır. Burs ödemesi yapan 12 kişi burs vereceği öğrenci sayısı ile birlikte şöyledir:   Erhan Burak Aydın (15),   Oğuz Altın (12),   Doğan Ekincioğlu (10),   Serpil Sağır (7),   Güven Fidan (5),    Serdar Tunç (5),    Meliha Atasoy (5),    İrfan İlhan (5),    Mustafa Düğer (5),    Mahbup Torun (5),    Yasin Tıraş (5),    Kadriye Ünler (5), Burs alan öğrenciler internet sitemiz de  yayınlanmış olup, burs alan öğrencilerimize başarılar diler, Burs veren hayırsever üyelerimize ve hemşerilerimize de Vakıf Yönetim Kurulumuz adına teşekkür ederiz.  
Ankara'da öğrenim gören Kırşehirli Üniversite öğrencileri için Kırşehirliler Vakfı tarafından burs verilmesi kararlaştırılmıştı.Burs için toplam 437 üniversite öğrencisinin başvurduğu açıklanırken, bu öğrencilerden 134'üne burs verileceği belirtildi.Burs için 56 hayırseverin ise bağışta bulunduğu bildirildi.

Kırşehirliler Vakfı tarafından yapılan açıklamada kuruluşundan itibaren en yüksek öğrenci bursu ödemelerinin başlatıldığı belirtilerek çalışmaların tamamlandığı bildirildi.Vakıftan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi ;

 

Başta Vakıf Başkanı Tuncay Tekay olmak üzere komisyon üyeleri; Başkan Vekili Zeki Yürekli, Genel Sekreter Hacı Toprak, Yönetim Kurulu Üyeleri Tahir Köseömür ve Rabia Kaya, Kadın Kolları Başkanı Güniz Üpçin, Gençlik Kolları Başkanı Kemal Burak Gökbulut, Vakıf Kurucularımız Zülfikar Altay ve Mehmet Altıparmak’ın yoğun çalışmaları sonucu burs komisyonu çalışmalarını tamamladı.

 

Kırşehirli ihtiyaç sahibi ve başarılı 134 öğrenci asıl ve 16 öğrenci yedek olmak üzere 150 öğrenci belirlendi. Bu öğrencilere Vakfımız Sekiz ay boyunca kesintisiz 250 TL ödeme yapacaktır. Toplam 300.000 TL. kaynak temin edilmiş olup ödemeler öğrencilerin hesaplarına yatırılmıştır.

 

Vakfımızın burs başvuru hesabına 437 öğrenci başvurmuş olup, Vakıf Üyelerimiz ve Hemşerilerimizden 56 hayırsever burs ödemesi yapmıştır. Burs ödemesi yapan 12 kişi burs vereceği öğrenci sayısı ile birlikte şöyledir:

  Erhan Burak Aydın (15),

  Oğuz Altın (12),

  Doğan Ekincioğlu (10),

  Serpil Sağır (7),

  Güven Fidan (5),

   Serdar Tunç (5),

   Meliha Atasoy (5),

   İrfan İlhan (5),

   Mustafa Düğer (5),

   Mahbup Torun (5),

   Yasin Tıraş (5),

   Kadriye Ünler (5),

Burs alan öğrenciler internet sitemiz de  yayınlanmış olup, burs alan öğrencilerimize başarılar diler, Burs veren hayırsever üyelerimize ve hemşerilerimize de Vakıf Yönetim Kurulumuz adına teşekkür ederiz.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.