Kent Merkezinde 2 Ayrı Kaza, 7 Yaralı

ASAYİŞ 19.11.2022 - 15:45, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kent Merkezinde 2 Ayrı Kaza, 7 Yaralı

Kırşehir kent merkezinde meydana gelen 2 ayrı trafik kazasında 7 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre Askerlik Şubesi kavşağından Kentpark yönüne giden aracın, park yerinden çıkmakta olan başka bir araca çarpması sonucu aynı aileden S.D. (48), İ.D.(11),İ.E.D. (8) , E.D. (5) ile diğer araçta bulunan T.D. (32) ve C.D. (35) yaralandı.Yaralılar Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.     MOTOSİKLET YAYAYA ÇARPTI Diğer Kaza ise Lise Caddesi, Ziraat Bankası önünde meydana geldi.Karşıdan karşıya geçmek isteyen C.A.'ya (85) motosiklet çarptı.Kaza nedeniyle yaralanan C.A.  Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.Her iki kazada da yaralanan vatandaşların durumlarının iyi olduğu öğrenilirken kazalara ilişkin soruşturma başlatıldı.    
Kırşehir kent merkezinde meydana gelen 2 ayrı trafik kazasında 7 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre Askerlik Şubesi kavşağından Kentpark yönüne giden aracın, park yerinden çıkmakta olan başka bir araca çarpması sonucu aynı aileden S.D. (48), İ.D.(11),İ.E.D. (8) , E.D. (5) ile diğer araçta bulunan T.D. (32) ve C.D. (35) yaralandı.Yaralılar Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

 

 

MOTOSİKLET YAYAYA ÇARPTI

Diğer Kaza ise Lise Caddesi, Ziraat Bankası önünde meydana geldi.Karşıdan karşıya geçmek isteyen C.A.'ya (85) motosiklet çarptı.Kaza nedeniyle yaralanan C.A.  Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.Her iki kazada da yaralanan vatandaşların durumlarının iyi olduğu öğrenilirken kazalara ilişkin soruşturma başlatıldı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.