ING Bank'tan Kırşehirlileri Kızdıracak Karar

GÜNDEM 23.11.2022 - 13:13, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

ING Bank'tan Kırşehirlileri Kızdıracak Karar

Kırşehir'deki faaliyetlerini sonlandırma kararı alan ING Bankası, Kırşehir'deki müşterilerini ise Nevşehir Şubesine bağladı.

Terme Caddesi'ndeki şubesiyle 2007 yılından bu yana Kırşehir'de hizmet veren ING Bankası, Kırşehir'deki faaliyetlerine son verme ve şubesini kapatma kararı aldı.ING Bank tarafından Kırşehir Şubesi'ne bağlı müşterilere gönderilen mesajda, “Sevgili ING'li, 14 Aralık tarihinden itibaren size Kırşehir Şubesi yerine Nevşehir Şubesi'nden hizmet vermeye devam edeceğiz. Şube değişikliğiyle oluşan yeni hesap numaranızı ING mobil veya İnternet Şubesi'nden öğrenebilirsiniz. Keyifli günler dileriz. İletişim: 03842131468” denildi.   MENDERES'E NAZİRE YAPTILAR ING Bank'ın Kırşehir'deki şubesini kapatarak müşterilerini Nevşehir'e bağlaması, akıllara Menderes döneminde Kırşehir'in ilçe yapılarak Nevşehir'e bağlanmasını getirdi.1954 yılında Osman Bölükbaşı'na oy verdikleri gerekçesiyle İlçe yapılan Kırşehir, Nevşehir'e bağlanırken; kendisine bağlı ilçeler ise çevre illere pay edilmişti.1957 tarihindeki seçim nedeniyle Adnan Menderes, Kırşehir'i tekrar il yapmış ancak Hacıbektaş, Avanos ve Kozaklı'yı Nevşehir'de bırakmıştı.Demokrasi tarihinde kara bir leke olarak alınan bu karar ile birlikte Kırşehir, birçok yatırımdan ve gelişimden mahrum bırakılarak günümüze kadar yansıyan bir süreç ortaya konulmuştu.
Kırşehir'deki faaliyetlerini sonlandırma kararı alan ING Bankası, Kırşehir'deki müşterilerini ise Nevşehir Şubesine bağladı.

Terme Caddesi'ndeki şubesiyle 2007 yılından bu yana Kırşehir'de hizmet veren ING Bankası, Kırşehir'deki faaliyetlerine son verme ve şubesini kapatma kararı aldı.ING Bank tarafından Kırşehir Şubesi'ne bağlı müşterilere gönderilen mesajda, “Sevgili ING'li, 14 Aralık tarihinden itibaren size Kırşehir Şubesi yerine Nevşehir Şubesi'nden hizmet vermeye devam edeceğiz. Şube değişikliğiyle oluşan yeni hesap numaranızı ING mobil veya İnternet Şubesi'nden öğrenebilirsiniz. Keyifli günler dileriz. İletişim: 03842131468” denildi.

 

MENDERES'E NAZİRE YAPTILAR

ING Bank'ın Kırşehir'deki şubesini kapatarak müşterilerini Nevşehir'e bağlaması, akıllara Menderes döneminde Kırşehir'in ilçe yapılarak Nevşehir'e bağlanmasını getirdi.1954 yılında Osman Bölükbaşı'na oy verdikleri gerekçesiyle İlçe yapılan Kırşehir, Nevşehir'e bağlanırken; kendisine bağlı ilçeler ise çevre illere pay edilmişti.1957 tarihindeki seçim nedeniyle Adnan Menderes, Kırşehir'i tekrar il yapmış ancak Hacıbektaş, Avanos ve Kozaklı'yı Nevşehir'de bırakmıştı.Demokrasi tarihinde kara bir leke olarak alınan bu karar ile birlikte Kırşehir, birçok yatırımdan ve gelişimden mahrum bırakılarak günümüze kadar yansıyan bir süreç ortaya konulmuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.