Freni Boşalan Kamyon Otomobili 260 Metre Sürükledi

ASAYİŞ 25.11.2022 - 07:00, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Freni Boşalan Kamyon Otomobili 260 Metre Sürükledi

Ankara'dan Kırşehir'e gelmekte olan ailenin bulunduğu araca hafriyat kamyonu çarptı.

Kaza Kırşehir-Kırıkkale karayolu Hasandede Kavşağı'nda meydana geldi.Ankara'dan Kırşehir'e gelmekte olan Şaban Tanrıverdi yönetimindeki 06 BDL 175 plakalı otomobile kırmızı ışıkta beklediği sırada arkadan gelen ve fren boşaldığı belirtilen kamyon çarptı.   Kamyonun 260 metre sürüklediği otomobil içerisinde bulunan Raziye Tanrıverdi, Fatma Yıldırım ve Sebahat Kömbe ve araç sürücüsü Şaban Tanrıverdi yaralandı.   İhbar üzerine bölgeye ambulans, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Bölgeye gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralılar Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı.     Kazayla ilgili incelem başlatıldı.
Ankara'dan Kırşehir'e gelmekte olan ailenin bulunduğu araca hafriyat kamyonu çarptı.

Kaza Kırşehir-Kırıkkale karayolu Hasandede Kavşağı'nda meydana geldi.Ankara'dan Kırşehir'e gelmekte olan Şaban Tanrıverdi yönetimindeki 06 BDL 175 plakalı otomobile kırmızı ışıkta beklediği sırada arkadan gelen ve fren boşaldığı belirtilen kamyon çarptı.
 


Kamyonun 260 metre sürüklediği otomobil içerisinde bulunan Raziye Tanrıverdi, Fatma Yıldırım ve Sebahat Kömbe ve araç sürücüsü Şaban Tanrıverdi yaralandı.

 


İhbar üzerine bölgeye ambulans, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Bölgeye gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralılar Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı.

 

 

Kazayla ilgili incelem başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.