Kırşehir TSO'da Yeni Dönem : Görev Dağılımı Belli Oldu

GÜNDEM 26.11.2022 - 17:30, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir TSO'da Yeni Dönem : Görev Dağılımı Belli Oldu

19 Kasım'da gerçekleşen Kırşehir TSO seçimlerinin ardından, Yönetim Kurulu Başkanı, Yönetim Kurulu Asıl ve yedek üyeler, TOBB Delege Asıl ve Yedek Üye ile Disiplin Kurulu Asıl ve Yedek Üye seçimleri 26 Kasım 2022 tarihinde gerçekleştirildi.

Yürütülen seçim süreci ve yeni oluşan Yönetim Kurulu hakkında açıklama yapan KTSO Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Mustafa Yılmaz, '' Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin 5174 Sayılı Kanun kapsamında gerçekleştirmiş olduğumuz seçimi hayırlısı ile tamamlamış bulunuyoruz. Seçim sürecimizin tamamlanmasında üyelerimizin bize gösterdiği güven ve destek her türlü takdirin üzerindedir.   Hiçbir beklenti içinde olmadan üyelerimize daha iyi şartlarda kaliteli hizmet sunmak amacıyla çıkmış olduğumuz bu yolda anlımızın akı ile bir seçim dönemini de tamamlamanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Kamu vicdanında hayır dua almaktan başka bir beklentimiz olmadan çıktığımız bu hizmet yolunda, doğup büyüdüğüm, ekmeğini yediğim, suyunu içip, havasını tozunu yuttuğum sizler gibi benimde sevdam olan Kırşehir’imize, iş dünyamıza daha fazla katma değer sağlamak için daha çok çalışacağız. Kırşehir TSO Başkanlığında bir kere daha şahsımı oybirliği ile destekleyen, dualarını esirgemeyen, basın yayın organlarımızla, telefonla ve sosyal medya aracılığı ile iyi dileklerini bildiren herkese şükranlarımı sunuyorum. Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odamızın bugünlere gelmesinde emek veren tüm yönetici ve çalışanlarımıza hizmetlerinden dolayı bir kez daha teşekkür ediyorum. Gerçekleştirmiş olduğumuz seçimler sonucunda oluşan yeni kadromuzun da devraldıkları bu bayrağı daha üst seviyelere taşımak için çalışacağına olan inancım tamdır. Yeni kadromuzun odamıza ve şehrimize hayırlı olmasını diliyor, Kırşehir kamuoyuna saygılarımı sunuyorum :   Meclis Başkanı Ramazan DUMLUPINAR Meclis Başkan Yardımcısı Nihat DAĞISTAN Meclis Katip Üye Murat KORKMAZYİĞİT   Meclis Üyeleri Abdullah ALTUNTAŞ Ali ALTUNSARAY Fatih ALTUNTAŞ Mehmet AYDIN Serkan KAYA Mahmut YAĞMUR Ergin SÜNGÜ Necip ŞEVİK Musa ÇELİK Orhan DEMİR Alican COŞAR Ali  BALTACI Mustafa YILMAZ Erhan ASLAN Murat TEKDOĞAN Ali ARDIÇ Eşref AŞIK Ömer ŞANAL Burak Bülent BATI Erbil İlker ERDAL Aziz Şahin  EKİCİOĞLU Uğur BÜYÜKŞAHİN Mehmet IŞIK Kenan YANIK Halil İbrahim SÜLÜKÇÜ   Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa YILMAZ Yönetim Kurulu Üyeleri Uğur BÜYÜKŞAHİN Ali ARDIÇ Ömer ŞANAL Erbil İlker ERDAL Serkan KAYA Abdullah ALTUNTAŞ TOBB Delege Eşref AŞIK   Gerçekleştirilen seçimler sonucunda yeni oluşan yönetim listeleri şu şekilde; Kırşehir TSO Yönetim Kurulu MUSTAFA YILMAZ (YÖNETİM KURULU BAŞKANI ) UĞUR BÜYÜKŞAHİN ALİ ARDIÇ ÖMER ŞANAL ERBİL İLKER ERDAL SERKAN KAYA ABDULLAH ALTUNTAŞ   Kırşehir TSO Meclis Üyeleri ABDULLAH ALTUNTAŞ ALİ ALTUNSARAY FATİH ALTUNTAŞ MEHMET AYDIN SERKAN KAYA MAHMUT YAĞMUR ERGİN SÜNGÜ NECİP ŞEVİK MURAT KORKMAZYİĞİT RAMAZAN DUMLUPINAR MUSA ÇELİK ORHAN DEMİR ALİCAN COŞAR ALİ BALTACI MUSTAFA YILMAZ ERHAN ASLAN MURAT TEKDOĞAN ALİ ARDIÇ EŞREF AŞIK ÖMER ŞANAL BURAK BÜLENT BATI ERBİL İLKER ERDAL AZİZ ŞAHİN EKİCİOĞLU UĞUR BÜYÜKŞAHİN NİHAT DAĞISTAN MEHMET IŞIK KENAN YANIK H.İBRAHİM SÜLÜKÇÜ
19 Kasım'da gerçekleşen Kırşehir TSO seçimlerinin ardından, Yönetim Kurulu Başkanı, Yönetim Kurulu Asıl ve yedek üyeler, TOBB Delege Asıl ve Yedek Üye ile Disiplin Kurulu Asıl ve Yedek Üye seçimleri 26 Kasım 2022 tarihinde gerçekleştirildi.

Yürütülen seçim süreci ve yeni oluşan Yönetim Kurulu hakkında açıklama yapan KTSO Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Mustafa Yılmaz, '' Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin 5174 Sayılı Kanun kapsamında gerçekleştirmiş olduğumuz seçimi hayırlısı ile tamamlamış bulunuyoruz. Seçim sürecimizin tamamlanmasında üyelerimizin bize gösterdiği güven ve destek her türlü takdirin üzerindedir.

 

Hiçbir beklenti içinde olmadan üyelerimize daha iyi şartlarda kaliteli hizmet sunmak amacıyla çıkmış olduğumuz bu yolda anlımızın akı ile bir seçim dönemini de tamamlamanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Kamu vicdanında hayır dua almaktan başka bir beklentimiz olmadan çıktığımız bu hizmet yolunda, doğup büyüdüğüm, ekmeğini yediğim, suyunu içip, havasını tozunu yuttuğum sizler gibi benimde sevdam olan Kırşehir’imize, iş dünyamıza daha fazla katma değer sağlamak için daha çok çalışacağız. Kırşehir TSO Başkanlığında bir kere daha şahsımı oybirliği ile destekleyen, dualarını esirgemeyen, basın yayın organlarımızla, telefonla ve sosyal medya aracılığı ile iyi dileklerini bildiren herkese şükranlarımı sunuyorum.

Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odamızın bugünlere gelmesinde emek veren tüm yönetici ve çalışanlarımıza hizmetlerinden dolayı bir kez daha teşekkür ediyorum. Gerçekleştirmiş olduğumuz seçimler sonucunda oluşan yeni kadromuzun da devraldıkları bu bayrağı daha üst seviyelere taşımak için çalışacağına olan inancım tamdır. Yeni kadromuzun odamıza ve şehrimize hayırlı olmasını diliyor, Kırşehir kamuoyuna saygılarımı sunuyorum :

 

Meclis Başkanı Ramazan DUMLUPINAR

Meclis Başkan Yardımcısı Nihat DAĞISTAN

Meclis Katip Üye Murat KORKMAZYİĞİT

 

Meclis Üyeleri

Abdullah ALTUNTAŞ

Ali ALTUNSARAY

Fatih ALTUNTAŞ

Mehmet AYDIN

Serkan KAYA

Mahmut YAĞMUR

Ergin SÜNGÜ

Necip ŞEVİK

Musa ÇELİK

Orhan DEMİR

Alican COŞAR

Ali  BALTACI

Mustafa YILMAZ

Erhan ASLAN

Murat TEKDOĞAN

Ali ARDIÇ

Eşref AŞIK

Ömer ŞANAL

Burak Bülent BATI

Erbil İlker ERDAL

Aziz Şahin  EKİCİOĞLU

Uğur BÜYÜKŞAHİN

Mehmet IŞIK

Kenan YANIK

Halil İbrahim SÜLÜKÇÜ

 

Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa YILMAZ

Yönetim Kurulu Üyeleri

Uğur BÜYÜKŞAHİN

Ali ARDIÇ

Ömer ŞANAL

Erbil İlker ERDAL

Serkan KAYA

Abdullah ALTUNTAŞ

TOBB Delege Eşref AŞIK

 

Gerçekleştirilen seçimler sonucunda yeni oluşan yönetim listeleri şu şekilde;

Kırşehir TSO Yönetim Kurulu

MUSTAFA YILMAZ (YÖNETİM KURULU BAŞKANI )

UĞUR BÜYÜKŞAHİN

ALİ ARDIÇ

ÖMER ŞANAL

ERBİL İLKER ERDAL

SERKAN KAYA

ABDULLAH ALTUNTAŞ

 

Kırşehir TSO Meclis Üyeleri

ABDULLAH ALTUNTAŞ

ALİ ALTUNSARAY

FATİH ALTUNTAŞ

MEHMET AYDIN

SERKAN KAYA

MAHMUT YAĞMUR

ERGİN SÜNGÜ

NECİP ŞEVİK

MURAT KORKMAZYİĞİT

RAMAZAN DUMLUPINAR

MUSA ÇELİK

ORHAN DEMİR

ALİCAN COŞAR

ALİ BALTACI

MUSTAFA YILMAZ

ERHAN ASLAN

MURAT TEKDOĞAN

ALİ ARDIÇ

EŞREF AŞIK

ÖMER ŞANAL

BURAK BÜLENT BATI

ERBİL İLKER ERDAL

AZİZ ŞAHİN EKİCİOĞLU

UĞUR BÜYÜKŞAHİN

NİHAT DAĞISTAN

MEHMET IŞIK

KENAN YANIK

H.İBRAHİM SÜLÜKÇÜ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.