Bağımsız Milletvekili Adayı Mucur'daki Duruma Tepki Gösterdi

GÜNDEM 30.11.2022 - 09:08, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Bağımsız Milletvekili Adayı Mucur'daki Duruma Tepki Gösterdi

Kırşehir'den Bağımsız Milletvekili Adayı olduğunu Belirten Zehra Akar, Mucur'daki duruma tepki gösterdi.

Kırşehir AK Parti Milletvekili Mustafa Kendirli'nin ''ihya ettik'' dediği Mucur'daki son durum, Bağımsız Milletvekili Adayı Zehra Akar'ın büyük tepkisine yol açtı.     Kırşehir Bağımsız Milletvekili Adayı  Zehra Akar, Mucur'daki yolların halini ve vatandaşın çektiği çileyi görüntüleyerek yaptığı paylaşımda , '' Uyan Kırşehir'im ! Bu son şansımız.Mucur'umuzun utanç verici sokaklarında seçim gezisi, gösterisi yapanlar nereye bakara reklam yapıyorlar acep...Bir avuç Kırşehir'imizin bu yüzyıldaki hali bu mu olmlıydı? Sadece bürükratlarımızla istişare ederek memleketimizin eksiklerine göre hareket etselerdi; milletvekilleri ve il temsilcileri kendi menfaatleri yerine ilimize hizmet verselerdi, belediyeler bütçeyi altyapuı ve yol yapımı için yerinde kullansaydı bile Şirin Kırşehir şimdi cennet Kırşehir olurdu.Bunları asla unutmayacağız.Asla ! '' ifadelerine yer verdi. İŞTE ZEHRA AKAR'IN O PAYLAŞIMINDAKİ GÖRÜNTÜLER :  
Kırşehir'den Bağımsız Milletvekili Adayı olduğunu Belirten Zehra Akar, Mucur'daki duruma tepki gösterdi.

Kırşehir AK Parti Milletvekili Mustafa Kendirli'nin ''ihya ettik'' dediği Mucur'daki son durum, Bağımsız Milletvekili Adayı Zehra Akar'ın büyük tepkisine yol açtı.

 

 

Kırşehir Bağımsız Milletvekili Adayı  Zehra Akar, Mucur'daki yolların halini ve vatandaşın çektiği çileyi görüntüleyerek yaptığı paylaşımda , '' Uyan Kırşehir'im ! Bu son şansımız.Mucur'umuzun utanç verici sokaklarında seçim gezisi, gösterisi yapanlar nereye bakara reklam yapıyorlar acep...Bir avuç Kırşehir'imizin bu yüzyıldaki hali bu mu olmlıydı? Sadece bürükratlarımızla istişare ederek memleketimizin eksiklerine göre hareket etselerdi; milletvekilleri ve il temsilcileri kendi menfaatleri yerine ilimize hizmet verselerdi, belediyeler bütçeyi altyapuı ve yol yapımı için yerinde kullansaydı bile Şirin Kırşehir şimdi cennet Kırşehir olurdu.Bunları asla unutmayacağız.Asla ! '' ifadelerine yer verdi.

İŞTE ZEHRA AKAR'IN O PAYLAŞIMINDAKİ GÖRÜNTÜLER :


 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.