3. Kattan Düşen Kırşehirli Genç Kız Hayatını Kaybetti

GÜNDEM 04.12.2022 - 10:33, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

3. Kattan Düşen Kırşehirli Genç Kız Hayatını Kaybetti

Ankara'da ikamet eden Aleyna Kozan, 3. kattan düşerek ağır yaralı şekilde kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre Kaman Savcılı Büyükoba Köyü nüfusuna kayıtlı olan 18 yaşındaki Aleyna Kozan, ailesi ile birlikte oturduğu Etimesgut'taki evinden Cebeci'de ikamet eden anneannesini ziyaret etmek istedi.Aracını anneannesinin oturduğu apartmanın önüne park eden Kozan, iddiaya göre aracını kontrol etmek için balkona çıktı.Aracı kontrol etmek için balkon korkuluğundan eğilen ve bir an dengesini kaybeden genç kız 3. kattan yere çakıldı.Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan talihsiz genç kız, Şehir Hastanesi'nde verdiği yaşam mücadelesini kaybetti.Aleyna Kozan'ın cenazesi 4 Aralık 2022 tarihinde (bugün) Savcılı Büyükoba Köyü'nden kaldırılacak. Kırşehir Haber Türk olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına ise sabır ve baş sağlığı dileriz.
Ankara'da ikamet eden Aleyna Kozan, 3. kattan düşerek ağır yaralı şekilde kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre Kaman Savcılı Büyükoba Köyü nüfusuna kayıtlı olan 18 yaşındaki Aleyna Kozan, ailesi ile birlikte oturduğu Etimesgut'taki evinden Cebeci'de ikamet eden anneannesini ziyaret etmek istedi.Aracını anneannesinin oturduğu apartmanın önüne park eden Kozan, iddiaya göre aracını kontrol etmek için balkona çıktı.Aracı kontrol etmek için balkon korkuluğundan eğilen ve bir an dengesini kaybeden genç kız 3. kattan yere çakıldı.Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan talihsiz genç kız, Şehir Hastanesi'nde verdiği yaşam mücadelesini kaybetti.Aleyna Kozan'ın cenazesi 4 Aralık 2022 tarihinde (bugün) Savcılı Büyükoba Köyü'nden kaldırılacak.

Kırşehir Haber Türk olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına ise sabır ve baş sağlığı dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.