Kırşehir'den Sel Bölgesine Destek

GÜNDEM 14.12.2022 - 11:44, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'den Sel Bölgesine Destek

Antalya'nın Kumluca ve Finike İlçelerinde meydana gelen sel felaketi nedeniyle Kırşehir Valiliği çalışmalara destek olmak amacıyla bölgeye personel ve ekipman gönderdi.

Antalya'nın Kumluca ve Finike ilçelerinde yaşanan sel sonrası seraları ve evleri suyla dolan vatandaşlar, temizlik çalışması yapıyor.     Sel felaketi sonrasında yürütülen çalışmalara destek olmak amacıyla Kırşehir Valiliği tarafından İl Özel İdaresine  ait 1 adet taşıyıcı tır, 1 adet taşıyıcı kamyon, 2 adet kazıyıcı yükleyici kepçe ve 1 adet pikaptan oluşan araç filosu 5 kişilik ekiple birlikte Antalya'ya doğru yola çıktı.     Ekiplerin iş makineleri ile birlikte bölgede yürütülen çalışmalarda görev alacağı bildirildi.  
Antalya'nın Kumluca ve Finike İlçelerinde meydana gelen sel felaketi nedeniyle Kırşehir Valiliği çalışmalara destek olmak amacıyla bölgeye personel ve ekipman gönderdi.

Antalya'nın Kumluca ve Finike ilçelerinde yaşanan sel sonrası seraları ve evleri suyla dolan vatandaşlar, temizlik çalışması yapıyor.

 

 

Sel felaketi sonrasında yürütülen çalışmalara destek olmak amacıyla Kırşehir Valiliği tarafından İl Özel İdaresine  ait 1 adet taşıyıcı tır, 1 adet taşıyıcı kamyon, 2 adet kazıyıcı yükleyici kepçe ve 1 adet pikaptan oluşan araç filosu 5 kişilik ekiple birlikte Antalya'ya doğru yola çıktı.

 

 

Ekiplerin iş makineleri ile birlikte bölgede yürütülen çalışmalarda görev alacağı bildirildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.