TÜGVA Kırşehir İl Temsilciliği İle İlgili Çarpıcı İddialar

GÜNDEM 16.12.2022 - 19:42, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

TÜGVA Kırşehir İl Temsilciliği İle İlgili Çarpıcı İddialar

Kırşehir TÜGVA İl Temsilciliği'nin çalışanlarına aylardır ödeme yapmadığı öne sürüldü.Ayrıca TÜGVA'ya mal ve hizmet tedariki sağlayan birçok esnafın alacaklarının ödenmediği de iddia edildi.Alacağını isteyen bir esnafın iş yeri TÜGVA İl Temsilcisi tarafından basıldı ve esnaf darp edildi.Olayla ilgili soruştuma başlatıldı.

Bilal Erdoğan'ın yüksek istişare kurulunda bulunduğu TÜGVA'nın Kırşehir İl Temsilciliği'nin çalışan ve esnafları mağdur ettiği iddia edildi.   AYLARDIR MAAŞLARINI ALAMIYORLAR TÜGVA İl Temsilciliği'ne bağlı olarak çalışanların maaşlarının aylardır ödenmediği öne sürülürken mağdur çalışanların TÜGVA İl Temsilciliği ve İl Temsilcisi S.Ö. hakkında şikayette bulunduğu öğrenildi.İddiaya göre maaşlarını alamayan çalışanlar, TÜGVA Genel Merkezine konuyu aktardı ancak genel merkez; söz konusu ödemeleri, anlaşmalı olan yemek firmasına aktardıklarını ve maaşların da bu firmanın sorumluluğunda olduğunu açıkladı.Söz konusu alacakların ise olayın gündeme gelmesinin ardından çalışanlara ödendiği ve borç kalmadığı ifade edildi.Alacaklarının kalmadığı çalışanlar tarafından da teyit edildi.   ESNAFLAR ALACAKLARINI TAHSİL EDEMİYOR TÜGVA çalışanlarına hakları olan alacaklarının verilmemesine benzer şekilde TÜGVA'ya mal ve hizmet tedariki sağlayan esnafların da alacaklarını tahsil edemedikleri belirlendi.Alacaklarını tahsil edemeyen esnafların, durumu genel merkeze bildirdikleri ancak genel merkezin tüm faturalara ilişkin ödemeleri Kırşehir İl Temsilciği'ne aktarıldığı bildirilirken bu ödemelerin alacaklı olan esnafa verilmediği ileri sürüldü.Genel Merkez tarafından TÜGVA Kırşehir Temsilciliği'ne gönderilen ancak esnafa ödenmeyen paranın da nereye ya da kimlere aktarıldığı merak ediliyor.   ALACAĞINI İSTEYEN ESNAFIN DÜKKANI BASILDI Öte yandan Kırşehir'de faaliyet yürüten ve TÜGVA'ya hizmet veren bir esnaf alacağını alamayınca durumu TÜGVA Genel Merkezi'ne bildirdi.Bunun üzerine TÜGVA Kırşehir İl Temsilcisi S.Ö., iddiaya göre S.G. isimli esnafın iş yerini bastı.Taraflar arasında arbede yaşanırken her iki tarafta hastanede darp raporu alarak birbirinden şikayetçi oldu.Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Kırşehir TÜGVA İl Temsilciliği'nin çalışanlarına aylardır ödeme yapmadığı öne sürüldü.Ayrıca TÜGVA'ya mal ve hizmet tedariki sağlayan birçok esnafın alacaklarının ödenmediği de iddia edildi.Alacağını isteyen bir esnafın iş yeri TÜGVA İl Temsilcisi tarafından basıldı ve esnaf darp edildi.Olayla ilgili soruştuma başlatıldı.

Bilal Erdoğan'ın yüksek istişare kurulunda bulunduğu TÜGVA'nın Kırşehir İl Temsilciliği'nin çalışan ve esnafları mağdur ettiği iddia edildi.

 

AYLARDIR MAAŞLARINI ALAMIYORLAR

TÜGVA İl Temsilciliği'ne bağlı olarak çalışanların maaşlarının aylardır ödenmediği öne sürülürken mağdur çalışanların TÜGVA İl Temsilciliği ve İl Temsilcisi S.Ö. hakkında şikayette bulunduğu öğrenildi.İddiaya göre maaşlarını alamayan çalışanlar, TÜGVA Genel Merkezine konuyu aktardı ancak genel merkez; söz konusu ödemeleri, anlaşmalı olan yemek firmasına aktardıklarını ve maaşların da bu firmanın sorumluluğunda olduğunu açıkladı.Söz konusu alacakların ise olayın gündeme gelmesinin ardından çalışanlara ödendiği ve borç kalmadığı ifade edildi.Alacaklarının kalmadığı çalışanlar tarafından da teyit edildi.

 

ESNAFLAR ALACAKLARINI TAHSİL EDEMİYOR

TÜGVA çalışanlarına hakları olan alacaklarının verilmemesine benzer şekilde TÜGVA'ya mal ve hizmet tedariki sağlayan esnafların da alacaklarını tahsil edemedikleri belirlendi.Alacaklarını tahsil edemeyen esnafların, durumu genel merkeze bildirdikleri ancak genel merkezin tüm faturalara ilişkin ödemeleri Kırşehir İl Temsilciği'ne aktarıldığı bildirilirken bu ödemelerin alacaklı olan esnafa verilmediği ileri sürüldü.Genel Merkez tarafından TÜGVA Kırşehir Temsilciliği'ne gönderilen ancak esnafa ödenmeyen paranın da nereye ya da kimlere aktarıldığı merak ediliyor.

 

ALACAĞINI İSTEYEN ESNAFIN DÜKKANI BASILDI

Öte yandan Kırşehir'de faaliyet yürüten ve TÜGVA'ya hizmet veren bir esnaf alacağını alamayınca durumu TÜGVA Genel Merkezi'ne bildirdi.Bunun üzerine TÜGVA Kırşehir İl Temsilcisi S.Ö., iddiaya göre S.G. isimli esnafın iş yerini bastı.Taraflar arasında arbede yaşanırken her iki tarafta hastanede darp raporu alarak birbirinden şikayetçi oldu.Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.