Vali Buhara Pazar Alışverişinde

GÜNDEM 24.12.2022 - 21:49, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Vali Buhara Pazar Alışverişinde

Kırşehir Valisi H. Mete Buhara, Cumartesi Pazarında, esnaf ve vatandaşları dinledi.

Vali H. Mete Buhara, pazar alışverişi için Aşıkpaşa Mahallesi'nde bulunan Cumartesi Pazarına gitti.     Fiyatları inceleyen ve pazar alışverişi gerçekleştiren Buhara, pazarcı esnafı ile sohbet ederek sorunlarını ve taleplerini dinledi.     Esnafların çay teklifini geri çevirmeyen Vali Buhara, alışverişini tamamlayarak pazar yerinden ayrıldı.     Vali Buhara pazar alışverişine ilişkin, "Rabbim bütün vatandaşımızın hanesine bereket versin. Esnaflarımızın işlerini hayırlı, kazançlarını bol eylesin" açıklamasında bulundu.
Kırşehir Valisi H. Mete Buhara, Cumartesi Pazarında, esnaf ve vatandaşları dinledi.

Vali H. Mete Buhara, pazar alışverişi için Aşıkpaşa Mahallesi'nde bulunan Cumartesi Pazarına gitti.

 

 

Fiyatları inceleyen ve pazar alışverişi gerçekleştiren Buhara, pazarcı esnafı ile sohbet ederek sorunlarını ve taleplerini dinledi.

 

 

Esnafların çay teklifini geri çevirmeyen Vali Buhara, alışverişini tamamlayarak pazar yerinden ayrıldı.

 

 

Vali Buhara pazar alışverişine ilişkin, "Rabbim bütün vatandaşımızın hanesine bereket versin. Esnaflarımızın işlerini hayırlı, kazançlarını bol eylesin" açıklamasında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.