5 Yaşındaki Çocuğunu Öldüresiye Dövdü

ASAYİŞ 09.01.2023 - 19:38, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

5 Yaşındaki Çocuğunu Öldüresiye Dövdü

Kırşehir'de 5 yaşındaki çocuğunu darp eden vicdansız baba, gözaltına alındı.Sürekli şiddete uğradığı belirtilen çocuk ve annesi ise korumaya alındı.

  Olay merkeze bağlı  Güneykent'te meydana geldi.İddiaya göre alkol alan R.V. (55) , 5 yaşındaki oğlu  M.V.'ye şiddet uyguluyordu.Geçtiğimiz akşam yine iddiaya göre alkollü olan R.V. oğluna şiddet uygulamaya başladı.O anlar anne A.V. tarafından görüntülenmeye çalışıldı ancak kocasından korkan anne çok kısa bir görüntü çekebildi.Görüntülerde 5 yaşındaki talihsiz çocuğun feryatları ise yürekleri dağladı.Anne A.V.'nin durumu R.V.'nin ilk eşinde olan çocuklarına bildirmesi ile birlikte olay karakola intikal etti.5 yaşındaki M.V. hastaneye sevk edildi.Baba R.V. gözaltına alınırken anne ve oğlu ise korumaya alındı.Eşinin daha önce defalarca çocuğuna şiddet uyguladığını ileri süren anne, eşinden şikayetçi oldu.5 yaşındaki çocuğun, gördüğü şiddet nedeniyle henüz konuşamadığı da belirtildi.   Babasının fiziksel şiddetine uğrayan çocuğun vücudunun çeşitli yerlerindeki dayak izleri.    
Kırşehir'de 5 yaşındaki çocuğunu darp eden vicdansız baba, gözaltına alındı.Sürekli şiddete uğradığı belirtilen çocuk ve annesi ise korumaya alındı.

 

Olay merkeze bağlı  Güneykent'te meydana geldi.İddiaya göre alkol alan R.V. (55) , 5 yaşındaki oğlu  M.V.'ye şiddet uyguluyordu.Geçtiğimiz akşam yine iddiaya göre alkollü olan R.V. oğluna şiddet uygulamaya başladı.O anlar anne A.V. tarafından görüntülenmeye çalışıldı ancak kocasından korkan anne çok kısa bir görüntü çekebildi.Görüntülerde 5 yaşındaki talihsiz çocuğun feryatları ise yürekleri dağladı.Anne A.V.'nin durumu R.V.'nin ilk eşinde olan çocuklarına bildirmesi ile birlikte olay karakola intikal etti.5 yaşındaki M.V. hastaneye sevk edildi.Baba R.V. gözaltına alınırken anne ve oğlu ise korumaya alındı.Eşinin daha önce defalarca çocuğuna şiddet uyguladığını ileri süren anne, eşinden şikayetçi oldu.5 yaşındaki çocuğun, gördüğü şiddet nedeniyle henüz konuşamadığı da belirtildi.

 

Babasının fiziksel şiddetine uğrayan çocuğun vücudunun çeşitli yerlerindeki dayak izleri.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.