Chico Lakaplı Kürşat Yıldırım, Dolandırıcıların Kurbanı Oldu

YAŞAM 22.01.2023 - 20:58, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Chico Lakaplı Kürşat Yıldırım, Dolandırıcıların Kurbanı Oldu

Almanya'da lotodan 10 milyon avro'luk ikramiye kazanan Kırşehirli işçi Kürşat Yıldırım, dolandırıcıların kurbanı oldu.

Geçtiğimiz yıl 24 Eylül'de yapılan çekilişten toplam 9 milyon 927 bin 511 Euro 60 cent kazanan ve  Bunu medya aracılığıyla kamuoyuna duyuran Chico lakaplı Kürşat Yıldırım, o günden bu yana yaptıklarıyla sürekli medyanın gündeminde.   DOLANDIRICILARIN KURBANI OLDU Son olarak 3 kişiye para dağıtacağını duyuran Chico İstanbul'da hayatının şokunu yaşadı.42 yaşındaki Kürşat Yıldırım'ın Dortmund Sparkasse’deki hesabından, dolandırıcıların 10 bin Euro para çektiği ortaya çıktı. İstanbul'da bunu İstanbul'da bulunduğu sırada öğrenen Chico 'Nasıl oldu anlamadım. Şaşırdım kaldım. İstanbul’da para çekmek isterken bir bankamatik kartımı yuttu' dedi. Bunun üzerine hesabının bulunduğu Almanya’daki bankaya telefon edip yeni kart istediğini belirten Chico sözlerine şöyle devam etti; 'Kart bana ulaşmadı. Ama bankadaki hesabımdan Frankfurt kentindeki bir bankamatikten 10 bin Euro para çekildiğini öğrendim. Hemen telefon edip hesabımı bloke ettim. Ben o günlerde Frankfurt’ta değildim. Demek ki, bana ulaşmayan banka kartım dolandırıcıların eline geçti. Aynı zarftaki yazıda şifre de varmış.' Kazandığı parayla Ferrari ve Porsche marka lüks arabalar alan Chico’nun şu ana kadar servetinin yüzde 20’sini harcadığı tahmin ediliyor. Geçtiğimiz günlerde Kırşehir'e gelerek 300 bin TL dağıtan Kürşat Yıldırım, ayrıca Malatya’da badem tarlası da satın almıştı.
Almanya'da lotodan 10 milyon avro'luk ikramiye kazanan Kırşehirli işçi Kürşat Yıldırım, dolandırıcıların kurbanı oldu.

Geçtiğimiz yıl 24 Eylül'de yapılan çekilişten toplam 9 milyon 927 bin 511 Euro 60 cent kazanan ve  Bunu medya aracılığıyla kamuoyuna duyuran Chico lakaplı Kürşat Yıldırım, o günden bu yana yaptıklarıyla sürekli medyanın gündeminde.

 

DOLANDIRICILARIN KURBANI OLDU


Son olarak 3 kişiye para dağıtacağını duyuran Chico İstanbul'da hayatının şokunu yaşadı.42 yaşındaki Kürşat Yıldırım'ın Dortmund Sparkasse’deki hesabından, dolandırıcıların 10 bin Euro para çektiği ortaya çıktı.


İstanbul'da bunu İstanbul'da bulunduğu sırada öğrenen Chico 'Nasıl oldu anlamadım. Şaşırdım kaldım. İstanbul’da para çekmek isterken bir bankamatik kartımı yuttu' dedi.


Bunun üzerine hesabının bulunduğu Almanya’daki bankaya telefon edip yeni kart istediğini belirten Chico sözlerine şöyle devam etti;


'Kart bana ulaşmadı. Ama bankadaki hesabımdan Frankfurt kentindeki bir bankamatikten 10 bin Euro para çekildiğini öğrendim. Hemen telefon edip hesabımı bloke ettim. Ben o günlerde Frankfurt’ta değildim. Demek ki, bana ulaşmayan banka kartım dolandırıcıların eline geçti. Aynı zarftaki yazıda şifre de varmış.'


Kazandığı parayla Ferrari ve Porsche marka lüks arabalar alan Chico’nun şu ana kadar servetinin yüzde 20’sini harcadığı tahmin ediliyor.


Geçtiğimiz günlerde Kırşehir'e gelerek 300 bin TL dağıtan Kürşat Yıldırım, ayrıca Malatya’da badem tarlası da satın almıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.