Kızını Taciz Eden Sanığın Tahliyesine İsyan Etti

ASAYİŞ 25.01.2023 - 23:11, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kızını Taciz Eden Sanığın Tahliyesine İsyan Etti

Kırşehir’de 7 yaşındaki kız çocuğu okul hademesi tarafından tacize uğradı.Sanığın 4 yıl 2 ay ceza almasına itiraz eden aile, bu kişinin tahliye edilmesine isyan etti.

Olay geçtiğimiz Haziran ayında bir okulda meydana geldi.İddiaya göre okul hademesi olan M.K. , arkadaşının kızı olan B.Ş.’yi kıymalı pide verme bahanesiyle hademe odasına götürdü ve taciz eyleminde bulundu.Küçük kızın olayı annesine anlatmasıyla birlikte aile okul hademesinden şikayetçi oldu.Okul hademesi tutuklanarak cezaevine gönderildi.Bu sürede devam eden yargılamada küçük kızın pedagog eşliğinde alınan ifadesini göz önünde bulunduran mahkeme, sanığa 4 yıl 2 ay hapis cezası verdi.Verilen karara aile itiraz ederken sanığın tahliye edilmesi üzerine taciz mağduru kızın annesi isyan etti.   ''HADEME ODASINA GÖTÜREREK TACİZ ETMİŞ'' Yaşanan süreci anlatan Anne İ.Ş., ‘’Geçtiğimiz haziran ayında talihsiz bir olay yaşadık.Küçük kızım, okul hademesi tarafından tacize uğradı.Kızım Aşıkpaşa İlköğretim okuluna gidiyordu.Okul hademesi ise Aşıkpaşa Ortaokulunda görev alıyordu.Öğlen yemeğinde kızımı çağırıyor.İşte karnın acıktıysa sana kıymalı pide vereyim diyor.Çocuğun elinden suyu ve halleyi alarak ortaokula götürüyor.Kameralarda da bunlar görünüyor.Kızımı ortaokuldaki hademe odasına götürüyor.Orada kızım öpmüş yanağından sıkmış ve ‘’seni çok seviyorum biliyor musun ?’’ demiş.Sonra kızıma sarılarak taciz eylemi gerçekleştirmiş.Kızım da ‘’amca neden böyle yapıyorsun, neden eğilip kalkıyorsun?’’ demiş.O da ‘’ bacaklarım ağrıyor o yüzden’’ diye cevap vermiş.   ''SANIĞA ALT SINIRDAN CEZA VERİLDİ'' Sonrasında kızlarının olayı kendilerine anlattığını kaydeden İ.Ş. ‘’ Ben de eşime söyledim.Gittik şikayetçi olduk.Bu kişi tutuklandı.Ertesi gün kızımın pedagog eşliğinde ifadesini aldılar.Ertesi gün biz duruşmaya girdik.Delillerin toplanması için tutukluğunun devamına kararı verildi.4 ay sonra tekrar mahkeme görüldü ve sanığa alt sınırdan olmak üzere 4 yıl 2 ay ceza veriliyor’’ diyerek cezaya ettiklerini dile getirdi.   ''ELİNİ KOLUNU SALLAYARAK GEZMESİNİ İSTEMİYORUM'' Yaklaşık 1 hafta önce sanığın tahliye edilmesi üzerine Anne İ.Ş., ‘’ Öğrendik ki tahliye olmuş ve cezaevinden çıkmış.Sinirlerimiz alt üst oldu.Bu insanların hakettikleri cezayı almaları için tecavüze mi uğraması lazım.Çocuğum ve kendim psikolojik tedavi aldık. Okula gitmek istemediği gibi pedagog tedavisi de görmek istemiyor. Ben sadece adalet istiyorum. Sanığın elini kolunu sallayarak gezmesini istemiyorum. Kimsenin çocuğu böyle bir şey yaşamasın.’’ diyerek yaşanan duruma isyan etti.  
Kırşehir’de 7 yaşındaki kız çocuğu okul hademesi tarafından tacize uğradı.Sanığın 4 yıl 2 ay ceza almasına itiraz eden aile, bu kişinin tahliye edilmesine isyan etti.

Olay geçtiğimiz Haziran ayında bir okulda meydana geldi.İddiaya göre okul hademesi olan M.K. , arkadaşının kızı olan B.Ş.’yi kıymalı pide verme bahanesiyle hademe odasına götürdü ve taciz eyleminde bulundu.Küçük kızın olayı annesine anlatmasıyla birlikte aile okul hademesinden şikayetçi oldu.Okul hademesi tutuklanarak cezaevine gönderildi.Bu sürede devam eden yargılamada küçük kızın pedagog eşliğinde alınan ifadesini göz önünde bulunduran mahkeme, sanığa 4 yıl 2 ay hapis cezası verdi.Verilen karara aile itiraz ederken sanığın tahliye edilmesi üzerine taciz mağduru kızın annesi isyan etti.

 

''HADEME ODASINA GÖTÜREREK TACİZ ETMİŞ''

Yaşanan süreci anlatan Anne İ.Ş., ‘’Geçtiğimiz haziran ayında talihsiz bir olay yaşadık.Küçük kızım, okul hademesi tarafından tacize uğradı.Kızım Aşıkpaşa İlköğretim okuluna gidiyordu.Okul hademesi ise Aşıkpaşa Ortaokulunda görev alıyordu.Öğlen yemeğinde kızımı çağırıyor.İşte karnın acıktıysa sana kıymalı pide vereyim diyor.Çocuğun elinden suyu ve halleyi alarak ortaokula götürüyor.Kameralarda da bunlar görünüyor.Kızımı ortaokuldaki hademe odasına götürüyor.Orada kızım öpmüş yanağından sıkmış ve ‘’seni çok seviyorum biliyor musun ?’’ demiş.Sonra kızıma sarılarak taciz eylemi gerçekleştirmiş.Kızım da ‘’amca neden böyle yapıyorsun, neden eğilip kalkıyorsun?’’ demiş.O da ‘’ bacaklarım ağrıyor o yüzden’’ diye cevap vermiş.

 

''SANIĞA ALT SINIRDAN CEZA VERİLDİ''

Sonrasında kızlarının olayı kendilerine anlattığını kaydeden İ.Ş. ‘’ Ben de eşime söyledim.Gittik şikayetçi olduk.Bu kişi tutuklandı.Ertesi gün kızımın pedagog eşliğinde ifadesini aldılar.Ertesi gün biz duruşmaya girdik.Delillerin toplanması için tutukluğunun devamına kararı verildi.4 ay sonra tekrar mahkeme görüldü ve sanığa alt sınırdan olmak üzere 4 yıl 2 ay ceza veriliyor’’ diyerek cezaya ettiklerini dile getirdi.

 

''ELİNİ KOLUNU SALLAYARAK GEZMESİNİ İSTEMİYORUM''

Yaklaşık 1 hafta önce sanığın tahliye edilmesi üzerine Anne İ.Ş., ‘’ Öğrendik ki tahliye olmuş ve cezaevinden çıkmış.Sinirlerimiz alt üst oldu.Bu insanların hakettikleri cezayı almaları için tecavüze mi uğraması lazım.Çocuğum ve kendim psikolojik tedavi aldık. Okula gitmek istemediği gibi pedagog tedavisi de görmek istemiyor. Ben sadece adalet istiyorum. Sanığın elini kolunu sallayarak gezmesini istemiyorum. Kimsenin çocuğu böyle bir şey yaşamasın.’’ diyerek yaşanan duruma isyan etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.