Kırşehir'de Beklenen Kar Sonunda Yağdı

YAŞAM 31.01.2023 - 09:45, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'de Beklenen Kar Sonunda Yağdı

Kırşehir'de uzun zamandır beklenen kar sonunda yağdı.

Tüm yurtta olduğu gibi Kırşehir de kurak bir kış mevsimi geçiriyordu.Herkesin beklediği kar, sonunda Kırşehir'e yağdı.     Meteoroloji Bölge Müdürlüğünün uyarısının ardından, birçok ilde olduğu gibi Kırşehir'de de beklenen kar yağışı ocak ayının son gününde gerçekleşti.   Gece saatlerinden itibaren etkisini gösteren kar, yer yer 20 santimetreye kadar ulaşırken, şehrin tamamı beyaza büründü.   Vatandaşlar da bekledikleri karın yağmasıyla mutlu olduklarını belirtti.Ahmet Yılmaz , '' Özellikle çiftçilik yapan ve tarımla uğraşan insanlarımız için çok iyi oldu çünkü bu sene bayağı gecikmişti kar yağışı. Tabi gecikmesi de hepimizde biraz endişeye neden oldu. Ama çok şükür ki bugün karın yağdığını gördük ve inşallah doya doya yağar” dedi.   Bu kış tereddüt ettiklerini söyleyen Osman Yıldırım, “Bu yıl çok tereddüt ediyorduk. Ocak ayının içinde olmamıza rağmen kar yağmamıştı. Ama Allah'a şükür bugün yağmaya başladı. Çok mutluyuz ve sevinçliyiz” şeklinde konuştu.      
Kırşehir'de uzun zamandır beklenen kar sonunda yağdı.

Tüm yurtta olduğu gibi Kırşehir de kurak bir kış mevsimi geçiriyordu.Herkesin beklediği kar, sonunda Kırşehir'e yağdı.

 

 

Meteoroloji Bölge Müdürlüğünün uyarısının ardından, birçok ilde olduğu gibi Kırşehir'de de beklenen kar yağışı ocak ayının son gününde gerçekleşti.

 



Gece saatlerinden itibaren etkisini gösteren kar, yer yer 20 santimetreye kadar ulaşırken, şehrin tamamı beyaza büründü.

 



Vatandaşlar da bekledikleri karın yağmasıyla mutlu olduklarını belirtti.Ahmet Yılmaz , '' Özellikle çiftçilik yapan ve tarımla uğraşan insanlarımız için çok iyi oldu çünkü bu sene bayağı gecikmişti kar yağışı. Tabi gecikmesi de hepimizde biraz endişeye neden oldu. Ama çok şükür ki bugün karın yağdığını gördük ve inşallah doya doya yağar” dedi.

 


Bu kış tereddüt ettiklerini söyleyen Osman Yıldırım, “Bu yıl çok tereddüt ediyorduk. Ocak ayının içinde olmamıza rağmen kar yağmamıştı. Ama Allah'a şükür bugün yağmaya başladı. Çok mutluyuz ve sevinçliyiz” şeklinde konuştu.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.