Portal Al Infinito ya da Portal Do Infinito Nedir ?

BİLİM 17.02.2023 - 23:12, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Portal Al Infinito ya da Portal Do Infinito Nedir ?

ABD'nin California Eyaletinde yüzlerce tank tarafından korunan; ''portal al infinito'' ya da ''portal do infinito'' olarak devasa araç havadan görüntülendi.

Sosyal medyada birçok kullanıcı ABD'nin Kaliforniya eyaleti Los Angeles kentinin 200 kilometre kuzey doğusunda bulunan devasa aracı paylaşıyor.Bu gizemli aracın hemen karşısında yine bu aracı bırakacağı ize benzer yine bir çukur oluştuğu gözleniyor.Söz konusu çukurun bu araç tarafından bırakıldığı değerlendiriliyor. Garip renklere sahip olan ve bir UFO'yu andıran araç, '' ''portal al infinito'' ya da ''portal do infinito'' olarak isimlendiriliyor.Ayrıca söz konusu tanmlanamayan cismi yüzlerce tankın koruduğu görülüyor.   İŞTE PORTAL AL INFINITO YA DA DİĞER ADIYLA PORTAL DO INFINITO İSİMLİ CİSMİN HAVADAN GÖRÜNTÜSÜ :    
ABD'nin California Eyaletinde yüzlerce tank tarafından korunan; ''portal al infinito'' ya da ''portal do infinito'' olarak devasa araç havadan görüntülendi.

Sosyal medyada birçok kullanıcı ABD'nin Kaliforniya eyaleti Los Angeles kentinin 200 kilometre kuzey doğusunda bulunan devasa aracı paylaşıyor.Bu gizemli aracın hemen karşısında yine bu aracı bırakacağı ize benzer yine bir çukur oluştuğu gözleniyor.Söz konusu çukurun bu araç tarafından bırakıldığı değerlendiriliyor.

Garip renklere sahip olan ve bir UFO'yu andıran araç, '' ''portal al infinito'' ya da ''portal do infinito'' olarak isimlendiriliyor.Ayrıca söz konusu tanmlanamayan cismi yüzlerce tankın koruduğu görülüyor.

 

İŞTE PORTAL AL INFINITO YA DA DİĞER ADIYLA PORTAL DO INFINITO İSİMLİ CİSMİN HAVADAN GÖRÜNTÜSÜ :

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.