Kırşehir İçin Kritik Uyarı

YAŞAM 27.03.2023 - 20:29, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir İçin Kritik Uyarı

Kırşehir Valiliği'nden yapılan açıklamada, Kırşehir'in 28 Mart Salı gününden soğuk ve yağışlı havanın etkisi altına gireceği belirtildi.

KIRŞEHİR VALİLİĞİ'NDEN YAPILAN AÇIKLAMADA ŞU İFADELERE YER VERİLDİ : Meteorolojiden alınan bilgilere göre, İlimiz ve çevresinin 28.03.2023 Salı günü soğuk ve yağışlı havanın etkisine gireceği tahmin edilmektedir. Soğuk havayla birlikte yağışların 29.03.2023 Çarşamba gününden itibaren yer yer kuvvetli karla karışık yağmur ve kar şekline olacağı; Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri İlimiz genelinde zirai don hadisesi yaşanacağı tahmin edilmektedir. Kuvvetli rüzgâr ve fırtınayla birlikte ulaşımda aksamalar, çatı uçması, ağaç ve direk devrilmesi, soba ve baca gazı kaynaklı zehirlenme, zirai don, buzlanma gibi olumsuzluklara karşı tedbirli olunması önem arz etmektedir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.    
Kırşehir Valiliği'nden yapılan açıklamada, Kırşehir'in 28 Mart Salı gününden soğuk ve yağışlı havanın etkisi altına gireceği belirtildi.

KIRŞEHİR VALİLİĞİ'NDEN YAPILAN AÇIKLAMADA ŞU İFADELERE YER VERİLDİ :

Meteorolojiden alınan bilgilere göre, İlimiz ve çevresinin 28.03.2023 Salı günü soğuk ve yağışlı havanın etkisine gireceği tahmin edilmektedir.

Soğuk havayla birlikte yağışların 29.03.2023 Çarşamba gününden itibaren yer yer kuvvetli karla karışık yağmur ve kar şekline olacağı; Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri İlimiz genelinde zirai don hadisesi yaşanacağı tahmin edilmektedir.

Kuvvetli rüzgâr ve fırtınayla birlikte ulaşımda aksamalar, çatı uçması, ağaç ve direk devrilmesi, soba ve baca gazı kaynaklı zehirlenme, zirai don, buzlanma gibi olumsuzluklara karşı tedbirli olunması önem arz etmektedir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.