Kırşehir'de Ulaşıma Kapanan 32 Köy Yolu Açıldı

GÜNDEM 30.03.2023 - 11:16, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'de Ulaşıma Kapanan 32 Köy Yolu Açıldı

Kırşehir'de etkili olan kar yağışı nedeniyle ulaşıma kapanan 32 köy yolunun açılması için çalışma yapıldığı belirtildi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün uyarılarının ardından 29 Mart Perşembe günü Kırşehir'de yoğun kar yağışı meydana gelmişti.Kırşehir İl Özel İdaresi'nden yapılan açıklamada Akçakent’te 4 köy, Akpınar’da 5 köy, Boztepe’de 4 köy, Merkez’de 4 köy, Kaman’da 8 köy ve Çiçekdağı ilçesinde de 7 köy yolunun kar yağışından etkilendiği bildirildi.   Herhangi bir olumsuzluğun yaşanmadığı bildirilen açıklamada, ''Yol ve Ulaşım Müdürlüğü bünyesinde Merkez, Kaman ve Çiçekdağı ilçelerimizde oluşturulan 5 ekipteki 13 araç ve 17 personelle köylerin, il ve ilçe bağlantıları da dahil olmak üzere bütün yolları ulaşıma açılmıştır'' denildi.  
Kırşehir'de etkili olan kar yağışı nedeniyle ulaşıma kapanan 32 köy yolunun açılması için çalışma yapıldığı belirtildi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün uyarılarının ardından 29 Mart Perşembe günü Kırşehir'de yoğun kar yağışı meydana gelmişti.Kırşehir İl Özel İdaresi'nden yapılan açıklamada Akçakent’te 4 köy, Akpınar’da 5 köy, Boztepe’de 4 köy, Merkez’de 4 köy, Kaman’da 8 köy ve Çiçekdağı ilçesinde de 7 köy yolunun kar yağışından etkilendiği bildirildi.

 


Herhangi bir olumsuzluğun yaşanmadığı bildirilen açıklamada, ''Yol ve Ulaşım Müdürlüğü bünyesinde Merkez, Kaman ve Çiçekdağı ilçelerimizde oluşturulan 5 ekipteki 13 araç ve 17 personelle köylerin, il ve ilçe bağlantıları da dahil olmak üzere bütün yolları ulaşıma açılmıştır'' denildi.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.