MHP Kırşehir Milletvekili Aday Adaylarını Tanıttı

SİYASET 01.04.2023 - 18:59, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

MHP Kırşehir Milletvekili Aday Adaylarını Tanıttı

Kırşehir'de MHP İl Teşkilatı, Milletvekili aday adaylarını tanıttı.

14 Mayıs'ta gerçekleştirilecek olan Genel Seçimlerde Cumhur İttifakı üyesi MHP kendi adaylarını çıkaracağını açıklamıştı.Neşet Ertaş Kültür ve Sanat Merkezi'nde gerçekleştirilen aday tanıtım programına MHP'nin Kırşehir Milletvekili aday adayları tanıtıldı.Progrma MHP İl Teşkilatı, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.     ''MHP SAHADAYDI BAŞKA PARTİLERİ GÖREMEDİK'' Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren MHP İl Başkanı Arif Kılıç, MHP'nin her zaman sahada olduğunu ancak diğer partileri sahada göremediklerini belirtti.Cumhur ittifakının terörü bitirme noktasına getirdiğini kaydeden Kılıç, '' Türkiye'nin sınır ötesini 30 kilometre öbür tarafa taşıdık arkadaşlar.Ardından Libya ile yaptığımız müzakerede, Kıbrıs ve Türkiye'nin Akdeniz'deki egemenlik haklarını elde ettik.Daha sonra Karadeniz'de vurduğumuz sondajla doğalgaz çıkardık ve Allah izin verirse seçimden önce bu doğalgazı Türkiye'ye vereceğiz.Doğu'da terörü bitirdiğimiz yerlerde tekrar petrol üretmeye başladık.Savunma Sanayinde Kızıl Elma'yı yaptık.Türk Birliğini gerçekleştirdik.New York'ta Türk Evi açtık.Türk Milliyetçilerinin hayali Türk Birliği idi ve Allah'ın izniyle onu kurduk.Türk Milliyetçilerinin hayali Kızıl Elma idi onu uçurduk.Cumhur İttifakı inanılmaz işlere imza atmıştır.O yüzden bu elde edilenlerin kaybedilmemesi için 14 Mayıs'ta gerçekleştirilecek seçimde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı seçip, mecliste de güçlü bir Milliyetçi Hareket Partisi elde etmek için bugün burada olan arkadaşlarımızı meclise taşıyacağız'' ifadelerine yer verdi.   Dr. Mehmet Cansız'ın hasta olduğu gerekçesiyle programa katılamadığı belirtildi.   MHP'DEN 6 ADAY ADAYI Daha sonra Milliyetçi Hareket Partisi'nden aday adaylığı başvurusunda bulunan ve başvuruları kabul edilen ; İş insanı Alparslan Zabah, Avukat Aydın Akpınar, Dr. Mehmet Anasız, İş İnsanı Mehmet Ay, İş İnsanı Fatih Süter ve bürokrat Yakup Özdemir sırasıyla sahneye çağrılarak tanıtıldı.Aday adayları birer konuşma gerçekleştirerek kendilerini tanıttıktan sonra hatıra fotoğrafı çekildi ve partiye katılanlara rozet takıldı.  
Kırşehir'de MHP İl Teşkilatı, Milletvekili aday adaylarını tanıttı.

14 Mayıs'ta gerçekleştirilecek olan Genel Seçimlerde Cumhur İttifakı üyesi MHP kendi adaylarını çıkaracağını açıklamıştı.Neşet Ertaş Kültür ve Sanat Merkezi'nde gerçekleştirilen aday tanıtım programına MHP'nin Kırşehir Milletvekili aday adayları tanıtıldı.Progrma MHP İl Teşkilatı, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

 

''MHP SAHADAYDI BAŞKA PARTİLERİ GÖREMEDİK''

Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren MHP İl Başkanı Arif Kılıç, MHP'nin her zaman sahada olduğunu ancak diğer partileri sahada göremediklerini belirtti.Cumhur ittifakının terörü bitirme noktasına getirdiğini kaydeden Kılıç, '' Türkiye'nin sınır ötesini 30 kilometre öbür tarafa taşıdık arkadaşlar.Ardından Libya ile yaptığımız müzakerede, Kıbrıs ve Türkiye'nin Akdeniz'deki egemenlik haklarını elde ettik.Daha sonra Karadeniz'de vurduğumuz sondajla doğalgaz çıkardık ve Allah izin verirse seçimden önce bu doğalgazı Türkiye'ye vereceğiz.Doğu'da terörü bitirdiğimiz yerlerde tekrar petrol üretmeye başladık.Savunma Sanayinde Kızıl Elma'yı yaptık.Türk Birliğini gerçekleştirdik.New York'ta Türk Evi açtık.Türk Milliyetçilerinin hayali Türk Birliği idi ve Allah'ın izniyle onu kurduk.Türk Milliyetçilerinin hayali Kızıl Elma idi onu uçurduk.Cumhur İttifakı inanılmaz işlere imza atmıştır.O yüzden bu elde edilenlerin kaybedilmemesi için 14 Mayıs'ta gerçekleştirilecek seçimde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı seçip, mecliste de güçlü bir Milliyetçi Hareket Partisi elde etmek için bugün burada olan arkadaşlarımızı meclise taşıyacağız'' ifadelerine yer verdi.

 

Dr. Mehmet Cansız'ın hasta olduğu gerekçesiyle programa katılamadığı belirtildi.

 

MHP'DEN 6 ADAY ADAYI

Daha sonra Milliyetçi Hareket Partisi'nden aday adaylığı başvurusunda bulunan ve başvuruları kabul edilen ; İş insanı Alparslan Zabah, Avukat Aydın Akpınar, Dr. Mehmet Anasız, İş İnsanı Mehmet Ay, İş İnsanı Fatih Süter ve bürokrat Yakup Özdemir sırasıyla sahneye çağrılarak tanıtıldı.Aday adayları birer konuşma gerçekleştirerek kendilerini tanıttıktan sonra hatıra fotoğrafı çekildi ve partiye katılanlara rozet takıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.