CHP'nin Kırşehir Milletvekili Adayları Belli Oldu

09.04.2023 - 15:58, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

CHP'nin Kırşehir Milletvekili Adayları Belli Oldu

CHP'nin Kırşehir Milletvekili Adayları 1. sıradan Metin İlhan 2. sıradan ise Baran Genç oldu.

14 Mayıs'ta gerçekleştirilecek olan genel seçimlerde CHP'nin Kırşehir'deki Milletvekili adayları belli oldu.CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında toplanan parti meclisinde alınan karar ile CHP Kırşehir'den mevcut milletvekili Metin İlhan'ı 1. sıradan aday gösterirken 2. sıra adayı ise Baran Genç oldu.     Metin İlhan Boztepe Baran Genç ise Boztepe/Kaman Bölgesi'ne mensup.
CHP'nin Kırşehir Milletvekili Adayları 1. sıradan Metin İlhan 2. sıradan ise Baran Genç oldu.

14 Mayıs'ta gerçekleştirilecek olan genel seçimlerde CHP'nin Kırşehir'deki Milletvekili adayları belli oldu.CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında toplanan parti meclisinde alınan karar ile CHP Kırşehir'den mevcut milletvekili Metin İlhan'ı 1. sıradan aday gösterirken 2. sıra adayı ise Baran Genç oldu.

 

 

Metin İlhan Boztepe Baran Genç ise Boztepe/Kaman Bölgesi'ne mensup.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.