Kırşehir'de Vatandaş Feryat Figan Ediyor

GÜNDEM 16.04.2023 - 15:28, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'de Vatandaş Feryat Figan Ediyor

  Kırşehir Zafer Partisi Milletvekili Adayı Mustafa Kılıç, pazar yerinde vatandaşları dinledi.'' Geçinebiliyor musunuz, tencere kaynıyor mu, et alabiliyor musunuz?'' gibi sorular yönelten Mustafa Kılıç'a vatandaşlar feryat figan etti.   ''BİRİ BİZİ KURTARSIN'' Pazar alışverişi yapan bir vatandaş, '' Mutfağa götüremezsek evde yemek pişiremeyeceğiz.Benim cebimde varsa evime mutfak gidecek ama yok ! Ülkemize milletimize kim yararlıysa o gelsin; bizi bu işten biri kurtarsın.Tarım ülkesinde ıspanağın kilogramı 15 lira, etin kilogramı 300 lira.Benim en büyük param 1 kilogram et etmiyor.Onun için de herkes gözünün önüne baksın'' ifadelerini kullandı.   ''HÜKÜMET GİTTİĞİ GÜN SABAHA KADAR DAVUL ÇALACAĞIM'' Eti rüyamızda görüyoruz diyen bir başka yurttaş ise '' Bu kurban bayramında kimse kurban kesemez.Bu hükümet gitsin gitsin.Gittiği gün sabaha kadar davul çalacağım'' diye konuştu.   ''EMEKLİ ALMANIN YATAĞINI NİYE DEĞİŞTİRİYORUM BEN DE EMEKLİYİM'' İnsanların konuşurken korktuğunu söyleyen vatandaş , '' Çünkü sindirildi toplum.Bizim çocukluğumuzda memurlar rüşvet yer denirdi ve gayet normal karşılanırdı.Şimdi bu hükümet vatandaşı rüşvete alıştırdı.Herkes rüşvet, herkes vatandaştan birşey bekliyor.Sadaka toplumu oluşturdu.Şimdi Tayyip Erdoğan akşam televizyonda desin ki ' Atatürk ile İsmet İnönü asker kaçağıydı benim uşaklarım jandarmaydı onları yakalAdı' desin bu halkın yarısı inanır.Tabiki TOGG'umuz olacak ama Almanya'nın Mercedes'i var böyle mi yaşıyorlar.Ben niye gidiyorum da Antalya'da Emekli Alman'ın yatağını değiştiriyorum ? Ben de emekliyim'' sözlerini kaydetti.   ''DUYSUN HÜKÜMET DUYSUN'' Elindeki alışveriş poşetlerini gösteren bir başka yurttaş da, '' 800 gram şeker 90 lira, tavuk budu var 800 gram aynı şekilde 700 gramda tavuk göğsü var 300 lira.Asgari ücretle çalışan bir adamım ben'' sözleri üzerine Zafer Partisi Milletvekili adayı Mustafa Kılıç, '' duysun hükümet duysun.Vatandaş ağlıyor perişan daha diyorlar ki biz şöyle yaptık böyle yaptık'' diye tepki gösterdi.   ''BİZ DÜŞMAN MIYIZ'' AK Partili olduğunu söyleyen bir vatandaş ile sohbet eden Mustafa Kılıç, '' AK Partili kardeşim benim hemşerim.Biz düşman mıyız ? Bunu söylemen bana ters gelmez neden biliyor musunz ? Ben senden yanayım.Kırşehirliyiz hemşeriyiz.Zaten şu kutuplaştırma olmasa daha güzel olacak.Cumhur İttifakı, millet ittifakı.Yahu abi yapmayalım kurban olayım . Şu memleket bizim fabrika kuralım, çocuklarımızı çalışsın'' diye konuştu.        

 

Kırşehir Zafer Partisi Milletvekili Adayı Mustafa Kılıç, pazar yerinde vatandaşları dinledi.'' Geçinebiliyor musunuz, tencere kaynıyor mu, et alabiliyor musunuz?'' gibi sorular yönelten Mustafa Kılıç'a vatandaşlar feryat figan etti.

 

''BİRİ BİZİ KURTARSIN''
Pazar alışverişi yapan bir vatandaş, '' Mutfağa götüremezsek evde yemek pişiremeyeceğiz.Benim cebimde varsa evime mutfak gidecek ama yok ! Ülkemize milletimize kim yararlıysa o gelsin; bizi bu işten biri kurtarsın.Tarım ülkesinde ıspanağın kilogramı 15 lira, etin kilogramı 300 lira.Benim en büyük param 1 kilogram et etmiyor.Onun için de herkes gözünün önüne baksın'' ifadelerini kullandı.

 

''HÜKÜMET GİTTİĞİ GÜN SABAHA KADAR DAVUL ÇALACAĞIM''

Eti rüyamızda görüyoruz diyen bir başka yurttaş ise '' Bu kurban bayramında kimse kurban kesemez.Bu hükümet gitsin gitsin.Gittiği gün sabaha kadar davul çalacağım'' diye konuştu.

 

''EMEKLİ ALMANIN YATAĞINI NİYE DEĞİŞTİRİYORUM BEN DE EMEKLİYİM''

İnsanların konuşurken korktuğunu söyleyen vatandaş , '' Çünkü sindirildi toplum.Bizim çocukluğumuzda memurlar rüşvet yer denirdi ve gayet normal karşılanırdı.Şimdi bu hükümet vatandaşı rüşvete alıştırdı.Herkes rüşvet, herkes vatandaştan birşey bekliyor.Sadaka toplumu oluşturdu.Şimdi Tayyip Erdoğan akşam televizyonda desin ki ' Atatürk ile İsmet İnönü asker kaçağıydı benim uşaklarım jandarmaydı onları yakalAdı' desin bu halkın yarısı inanır.Tabiki TOGG'umuz olacak ama Almanya'nın Mercedes'i var böyle mi yaşıyorlar.Ben niye gidiyorum da Antalya'da Emekli Alman'ın yatağını değiştiriyorum ? Ben de emekliyim'' sözlerini kaydetti.

 

''DUYSUN HÜKÜMET DUYSUN''

Elindeki alışveriş poşetlerini gösteren bir başka yurttaş da, '' 800 gram şeker 90 lira, tavuk budu var 800 gram aynı şekilde 700 gramda tavuk göğsü var 300 lira.Asgari ücretle çalışan bir adamım ben'' sözleri üzerine Zafer Partisi Milletvekili adayı Mustafa Kılıç, '' duysun hükümet duysun.Vatandaş ağlıyor perişan daha diyorlar ki biz şöyle yaptık böyle yaptık'' diye tepki gösterdi.

 

''BİZ DÜŞMAN MIYIZ''

AK Partili olduğunu söyleyen bir vatandaş ile sohbet eden Mustafa Kılıç, '' AK Partili kardeşim benim hemşerim.Biz düşman mıyız ? Bunu söylemen bana ters gelmez neden biliyor musunz ? Ben senden yanayım.Kırşehirliyiz hemşeriyiz.Zaten şu kutuplaştırma olmasa daha güzel olacak.Cumhur İttifakı, millet ittifakı.Yahu abi yapmayalım kurban olayım . Şu memleket bizim fabrika kuralım, çocuklarımızı çalışsın'' diye konuştu.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.